Nepolitikin Zabavnik

DBUKS

Knjige greju – Zimska novosadska razmena knjiga

                                                      SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
knjige-greju
Zimska razmena knjiga održaće se u nedelju, 21. januara, u kulturnom centru Dom b-612.
Ovo je treća razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Miletićevoj 40 i ovog puta tema je #KnjigeGreju.
Zainteresovani mogu knjige koje im više nisu potrebne zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.
knjige-greju-3
Svaki učesnik razmene koji na društvenim mrežama podeli fotografiju knjiga koje nosi na Razmenu, uz hešteg #KnjigeGreju, dobija na poklon 2 kupona.
Razmena traje od 14 do 20 časova, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.

Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.
Na razmeni će se predstaviti romanopisac Goran Savić i pesnik Branislav Živanović, kao i CRACKER — knjigoljubačka humanitarna inicijativa.
Za više detalja o programu pratite blog i fejsbuk stranicu Prerazmišljavanje.
knjige-greju-2
Link do eventa: https://www.facebook.com/events/167346070661207
Za najavu dolaska, gostovanja i sve dodatne informacije, možete se javiti domaćici razmene Katarini Kostić na 066 943 75 69 ili mejlom na prerazmisljavanje@gmail.com

www.prerazmisljavanje.org

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Reply