Nepolitikin Zabavnik

DBUKS

Znamo da ste tamo negde!

Poziv DOTKOM-a nepoznatim mladim stvaraocima kratkih priča i andergraund poezije.

DROBNJAK _ PISCI
Svesni koliko je dobar osećaj kada nešto što stvorimo „vidi svetlost dana“, pa bude čitano od strane široke publike i počne da vraća utiske, odavno želimo da uputimo ovaj poziv i sličnu priliku damo i nekima od vas koji pišete, a još niste imali priliku da napisano i objavite.
Budući da smo (jer smo sigurni da vas, za sada skrivenih stvaralaca, ima mnogo) ipak morali da stvorimo nekakav okvir za ovaj poziv, odlučili smo se za starosni. Tačnije – za mladosni. 🙂
Pozivamo, dakle, mlade stvaraoce, od 15 do 25 godina, da nam šalju svoje radove na adresu doturednikkom@gmail.com. U mejlu nam napomenite koliko godina imate. Urednik će radove sa zadovoljstvom pročitati i one najbolje ćemo objavljivati u posebnoj rubrici na našem sajtu. Za početak, svake nedelje po jedan, a ako se, vremenom, dovoljno vas bude ohrabrilo i počne da nam stiže više dobrih radova, lako ćemo sa objavama učestati. Napomenite svoje

Kada smo kod ohrabrivanja za ovakav potez, želimo da naglasimo da, u zavisnosti od toga kako vam odgovara, svoje radove možete potpisivati pravim imenima ili ako želite i pseudonimima. Takođe, nije važno da li su vam priče/pesme vedre ili mračne, istinite ili kompletne izmišljotine. Važno je da su dobre. Sve ostalo je sasvim do vas. Opušteno.
Cilj koji DOTKOM družina ovim pozivom želi da postigne, je da vama – darovitim mladim osobama koje imaju šta da kažu ‘svetu i o svetu’ pružimo početni podstrek da to i učinite. Želimo da vam damo podršku i prostor, i da vam pomognemo da, onoliko koliko vam odgovara, iskoračite iz  mraka anonimnosti.
…a videćete već – osećaj je odličan.
Pišite nam šta ste pisali.
DOTKOM
Front photo by Jill Battaglia
…i još neka sa neta.
 

(Visited 21 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Ja ne spadam u tu starosnu grupu..,

  2. Lepo je što neko misli na mladež, Mi matorci ćemo se već snaći… 😀

Leave a Reply