Nepolitikin Zabavnik

Fudbal

Stjuart Pirs – Psiho

England Under 21 manager Manager Stuart Pearce looks through a rifle during a tour of 16 Air Assault Brigade and Colchester Garrison, Colchester.

Psiho je pravi psiho! Stjuart Pirs se vraća iz penzije u 53. godini – igraće za najgori klub u Engleskoj

Longford ima osamnaest poraza u isto toliko mečeva i s gol-razlikom 1:179

Bivši fudbaler Mančester Sitija, Vest Hema, Njukasla i reprezentacije Engleske Stjuart Pirs vratio se fudbalu u 53. godini! On je potpisao ugovor sa niželigašem Longfordom za koji se smatra da je “najgori u Engleskoj”. Taj tim je poslednji na tabeli i izgubio je svih 18 utakmica koje je igrao. Postigao je jedan gol i primio 179. Ipak, to Psihu nije smetalo.
Započeo sam karijeru u niželigašu Veldstonu pre nego što sam prešao u Koventri. Jedva čekam da zaigram kod menaždera Nika Dejva, da pomognem grupi mladih momaka da dostignu snove, da unesem samopouzdanje u svlačionicu i da popravimo rezultate“, rekao je Pirs koji je igračku karijeru prekinuo 2002. godine.

Zbog svojih užasnih rezultata i gol razlike 1:179 Longfordu su se mnogi smejali, ali bi ovo zimsko pojačanje moglo da bude presudno da se stvari promene.
Pre godinu dana smo igrali isrped jednog čoveka i psa, a sada smo spremni za posetu od više stotina navijača na Stjuartovom debiju. On zna da za njega neće biti nikakvog posebnog tretmana pa će i on morati da plaća naknadno po pet funti po utakmici“, istakao je trener kluba Dejv.

Stjuart Pirs je igrao 78 puta za reprezentaciju Engleske, bio je član ekipe koja je stigla do polufinala Svetskog prvenstva u Italiji 1990. godine.

Nije loše pojačanje, zar ne?

13090180

(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Reply