Nepolitikin Zabavnik

FUTURE SOUND OF DANUBE

15 godina Baseline kolektiva


Serijalom žurki koje će se desiti ove godine novosadski DJ kolektiv Baseline, obeležiće petnaest godina postojanja i delovanja na alternativnoj elektronskoj sceni. Na prvoj zabavi koja će se održati u četvrtak 14. februara u klubu Tunel na Petrovaradinskoj tvrđavi predstavuće se producentski duo X-Coast & DJ RaDa.


Bojan Čizmić, tvorac projekata X-Coast poslednjih godina živi u Njujorku i uspešno gradi internacionalnu karijeru nastupima širom planete. Početkom godine je izbacio “Bailando” EP za Dansu Discs koji predstavlja na aktuelnoj evropskoj turneji. Poslednji nastup rezervisan je za ekipu iz rodnog grada i novosadsku publiku željnu dobre plesne muzike.

Nakon dugogodišnje saradnje sa Miroslavom Radakom aka DJ RaDa iz matičnog kolektiva, nastao je novi projeklat K Pax čija muzika će biti premijerno predstavljena na Lovelee Dae žurki u u četvrtak 14. februara u klubu Tunel.


https://soundcloud.com/dj-rada/kpax-energize

Očekuje vas iskusna DJ ekipa sa sjajnom muzikom i neverovatnom atmosferom koja čini poseban šmek Baseline zabave već punih petnaest godina u novosadskim klubovima.


Ulaznice se prodaju na vratima kluba po ceni od 300 rsd do 1h iza ponoći a 400 rsd u ostatku noći.
Slavimo ljubav i jubilarni rođendan Baseline kolektiva, dobrodošli !

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Reply