Nepolitikin Zabavnik

FUTURE SOUND OF DANUBE

18 godina novosadskog Baseline kolektiva – 02.04.2022. NOVOSADSKI SAJAM HALA 2

Baseline kolektiv se okupio 2004. godine u nameri da prezentuje drum and bass kulturu u Novom Sadu. Organizaciju čine: M-Tech, Double B, Lemon, Cell D (Roy Fokker, X-Coast), Rasheed , Shpira, konsultant – Shef i dizajner Harvester. 

Baseline ove godine obeležava jubilej – 18 Years Of Baseline, nizom događaja kojim će se predstaviti rad organizacije. U subotu 2. aprila u KC Hala 2 na Sajmu nastupiće nove snage novosadske Bass scene: Drum Unit, Kontakt. & Kick Kong i domaćini Baseline Crew. 

Ulaznice po promo ceni od 500 rsd su dostupne u GIGS TIX poslovnicama ili online na http://bit.ly/BaselineCrew U prethodnih osamnaest godina, uspeli su da novosadsku klupsku scenu podignemo na viši nivo organizovanjem velikih događaja, na kojima su nastupili mnogi izvođači sa regionalne i globalne muzičke scene: Gein, Bad Company, TeeBee, Phace, Concord Dawn, Jade, Boj Lucki, Nookie, Big Bud, Redeyes, Ricky Force, Ulterior Motive, Implex, dBridge, Remarc, Chunky, Detboi, Sully i mnogi drugi. 

Vremenom su proširili svoje delovanje, tako da pored drum and bass i jungle zvuka, predstavljamo i ostale žanrove alternativne elektronske muzike kao što su: bass, dubstep, garage, house, funk, electro, oldschool rave i techno. Baseline kolektiv je pokrenuo više muzičkih serijala, koji predstavljaju sinonim za dobro organiziranu zabavu u Novom Sadu: As We Do, Paklena Zima, Back2Back Sessions, Extra BASS, Drum & Funk, Future Sound Of Danube, Ritual Fest, Futura Kultura kao i popularni klupski hepening – Deathmatch u saradnji sa organizacijom Happynovisad. Baseline je aktivno učestvovao u stvaranju programa najprogresivnije bine Exit festivala – Happynovisad Stage. 

Baseline DJ’s su nastupali na svim vodećim festivalima u Srbiji i regiji: Exit festival, Share Conference, Outlook festival, Dimensions festival, Illectricity festival, Mikser, Broken Balkanz, Trenchtown i Ritual Fest. Danas, Baseline predstavlja sinonim za dobru žurku i ekipu koja će Vas uvek iznenaditi sa novom muzikom. Očekujte još mnogo iznenađenja u narednom periodu od strane Baseline kolektiva. 

The Party Goes On 🚀

(Visited 187 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Unlimited

    Najjaci! Srecan rodjendan!

Leave a Reply

%d bloggers like this: