Nepolitikin Zabavnik

FUTURE SOUND OF DANUBE

Novosadska žurka zagrevanja za Dimensions 7. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi

Dimensions Novi Sad


Osmo izdanje Dimensions festivala održaće se od 28. avgusta do 2. septembra u Puli. Najavljen kao poslednji ples u tvrđavi Punta Christo predstaviće trenutno vodeće izvođače alternativne elektronske muzike.
Poslednji koncert otvaranja u pulskoj Areni spojiće Hip hop, afro ritam i elektroniku. Nastupiće Anderson Paak, Tony Alen & Jeff Mills, Objekt Live i Hunee. Ulaznice za koncert otvaranja po ceni od 320 kuna (44€, 5200 rsd) su dostupne putem Entrio sistema.

Dimensions plakat

Na listi izvođača koji će nastupiti na četverodnevnoj festivalskoj zabavi u Fort Punta Christo nalaze se house, electro, techno, acid, DnB, ambient i jazz imena iz celoga sveta. Od legende Larry Heard aka Mr Fingers, Octave One, Omar S, DJ Bone, Joy O, DJ Stingray, dBridge, Om Unit, Mala, Blawan, Gilles Peterson & Mr Scruff do dama koji vladaju plesnim podijumom, Nina Kraviz, Peggy Gou, Paula Temple & Helena Hauff. Regionalne ulaznice za Dimensions festival po ceni od 600 kuna (80€, 9500 rsd) su na raspolaganju putem Entrio sistema.
Posebnu poslasticu festivala čine dnevne zabave na plaži Puntižela, žurke na brodovima i u podzemnim tunelima Zerostrasse.

Borisov atelje

Novosadska žurka zagrevanja za Dimensions se održava u petak 7. juna u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Delić atmosfere i energije sa obale Jadranskog mora donose dvojica pionira istarske elektronske scene – Bebetto iz Pule & Arsen Pavešić iz Rijeke. Domaćini zabave su festivalski predstavnici Novog Sada u Puli – Vladimir Aćić & DJ RaDa. Cena ulaznice za Open Air žurku je 350 dinara do 01h a nakon toga 500 dinara.

Doživite nove muzičke Dimenzije u Borisovom ateljeu, kultnom mestu novosadske andergraund zabave i alternativne kulture.

Dimensions Novi Sad

Više informacija o festivalu pronađite na:
www.dimensionsfestival.com

�www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival �www.facebook.com/DimensionsFestival

�www.twitter.com/dimensions_fest

�www.mixcloud.com/dimensionsfestival

�www.youtube.com/dimensionsfestival

Dimensions The Beach Stage

 

 

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: