Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Alternator nalazi način !

“Alternator”, projekat koji je osmislila Katarina Radivojević još u septembru prošle godine, za promociju autorskih bendova je, kao i ostala kulturna dešavanja, u zapećku zbog situacije u zemlji. Kako su zabranjena masovna okupljanja radi višeg dobra, već neko vreme ne može da se svira, pa samim tim ni da se “živa muzika” promoviše na pravi način.
 
 
Međutim, organizatorka je pokrenula inicijativu podrške “mladi – mladima”, i dala ideju mladim kreativcima u karantinu da postoji još načina na koje neafirmisani bendovi mogu da se podrže. Naime, započela je sopstvenim primerom – nacrtavši gitaristu iz jednog od bendova koji su deo “Alternator porodice”. Rešila je da apeluje na ostale, da crtaju svoje omiljene, ali neafirmisane bendove ili njihove članove! 
 
 
Odazvao se veliki broj mladih talentovanih ljudi, pa je rešila da posle karantina napravi izložbu tih radova, kojom će biti promovisani bendovi, ali i kreativni ljudi koji do sada nisu imali priliku da svoj talenat prikažu, ili da njihovi radovi negde budu izloženi! 
 
Radovi mogu da se šalju dok god traje karantin, a svi učesnici ove onlajn podrške će biti pozvani da izlože svoje radove kada karantin bude ukinut. Za sada možete da pratite dešavanja na Instagram stranici @alternator.autorske.svirke ili na facebook-u @Alternator 
 
 
 
Budite kreativni i podržite!

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: