Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Banaćani DIRECT DRIVE objavili drugi singl/spot – “Bezdan”

Grunge rockeri iz Banata, DIRECT DRIVE upravo su objavili svoj drugi singl/spot po imenu “Bezdan” koji je najava za album “Ruka za spas” . Portal DOTKOM i UnderGRAND Radio ih svesrdno podržavaju i želu svu sreću u daljem radu i životu .

Na dan kada izlazi ovaj članak bend upravo slavi 10 godina postojanja i povodom toga pravi rođendansku žurku u klubu MITRALJEZ u Zrenjaninu. Svi ste pozvani !

Ulaz je besplatan a osim njih nastupiće i Forgotten Scream, The Stop i  Fatal Error

https://www.facebook.com/events/1226658797801809/?ref=newsfeed

 

info :

Osnovani davne 2011-te godine bend je od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i savremenih rock/punk/metal/grunge/alternatinih izvodjača imao ujedno i motiv – promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopšte koristi muzičara i prisutnih posetioca svirke. Šest godina kasnije iskustvom renomirani, navežbani, i reoformljeni ali ništa manje motivisani – bend odlučuje da krene u autorske vode i sam krči sopstveni put na sceni, sa istim motivom, te tim povodom započinje rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu “Ruka za Spas“, koji će ako Bog da izaći na videlo tokom 2021. Godine.

Prvi singl i spot koji bend izbacuje kao početak promocije debitantskog albuma se zove – “Ništa Drugačija“, a posle dužih odlaganja, spot snimljen Juna 2021. Godine izlazi konačno na videlo dana 13. 09. 2021. Za pesmu „Bezdan“, na youtube streaming servisu.

Bend čine :

 

Srđan Lakičin – Bas gitara  

Nikola Nenin – Vokal, solo gitara 

Aleksandar Nenin – Ritam gitara

Julijan Vojin – Bubnjevi  

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d