Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Bethor najavljuje novi album “Stockholm 1984 (Mizantrop)” u 2021. godini

piše :           Daniel Tikvicki
 
Ukoliko ste se pitali gde je domaći ekstremni metal iz urlikajućih dubina podzemlja, nemojte ni milisekundu da se zabrinete, on ne posustaje i nalazi se u Mladenovcu! 
 
Legendarni Bethor sa ponosom najavljuje novi album “Stockholm 1984 (Misanthrop)”, čije je snimanje upravo završeno i očekuje ga mastering u septembru mesecu. 
 
Album čini 8 autorskih pesama na srpskom jeziku, uz dve obrade, koje će trenutno ostati tajna, a kompletan materijal je snimljen u studiju “Paradox” u Smederevu, a za miks-pultom je bio Srđan Branković.  Izdavač za sada nije poznat, pošto su u toku pregovori. 
 
 
Kako navodi Bethor, mogu se očekivati i novine u zvuku, koje će zasigurno obradovati ili iznenaditi dugogodišnje ljubitelje benda (ubrajam i sebe tu), ali verujem da će privući i neke nove u hordu.
 
Imao sam neizmernu čast i priliku da čujem delove novog materijala i mogu slobodno reći da će biti ultra-glasno, brzo, ponori pakla će pevati. Bethor definitivno ostaje na visini zadatka kao jedan od zaslužnih pregalaca ekstremnog metala u Srbiji i regionu, i da ide dalje Quorthonovim stopama, pronoseći njegovo ime i harizmu u zalog budućim generacijama.
 
(Visited 119 times, 1 visits today)

Leave a Reply