Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Divlje Jagode najavljuju novi album pesmom “Plave noći bez tebe”

Divlje jagode žestokom pesmom “Plave noći bez tebe” najavljuju novi album “Plave noći bez tebe” prva je nova pesma regionalnih rock zvezda Divljih jagoda nakon albuma “Jukebox” te najava novog studijskog albuma.

U svom prepoznatljivom autorskom pečatu, osnivač benda, Zele Lipovača, publici predstavlja još jednu žestoku rock pesmu kojom pokazuje da i nakon više od 40 godina Divlje jagode i dalje drže tron. Kako kaže sam Zele, autor muzike, teksta i producent ove pesme, dokazani vokalni duet Tonija Jankovića i Livija Beraka ponovno je briljirao. Otkrio je i nekoliko detalja nadolazećeg studijskog albuma, koji će biti objavljen za Croatia Records pre leta ove godine.

Upravo je ove nedelje Zele potpisao novi ekskluzivni ugovor s najvećom regionalnom diskografskom kućom, koja njega i Divlje jagode prati već dugi niz godina. “Većinu pesama za novi album otpjevaće uigrani tandem Toni Janković i Livio Berak, kao duet ili samostalno. Kao i na prethodna dva albuma ponovno ćemo dovesti goste, a zasada je sigurno da će to biti Tifa i Čipi iz grupe Osvajači”, kaže Zele. 

(Visited 207 times, 1 visits today)

Leave a Reply