Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Grupno zaranjanje u podzemlje – obaveštenje i konkurs za učešće na internacionalnoj kompilaciji kolektiva Underground Muzika

Ukoliko do sada niste čuli za, sada već “vidljiviji” kolektiv zvani Underground Muzika, ovom objavom će zasigurno barem na sekundu zaokupiti vašu pažnju!

Nakon dve uspešne dugosvirajuće autorske kompilacije (možete ih čuti ovde i ovde), otvara se i konkurs za treću autorsku kompilaciju. Ono što će izdvajati ovu kompilaciju od ostalih je to što će na njoj učestvovati bendovi sa više kontinenata, a ne samo sa Balkana.

Za sada su učešće uzeli sledeći bendovi i projekti, a poneki su dobro poznati i široj publici:

Bane (Srbija/Kanada)

Scorched (SAD)

Rendered Helpless (Novi Zeland)

Chaoshorde (Grčka)

Suicide Kid (Nemačka)

The Last Day of Suicide Kid (Nemačka)

Deathhammer (Norveška)

Perversor (Čile)

Orthostat (Brazil)

Satan’s Acolytes (Srbija)

Aen Seidhe (Srbija)

Dishate (Srbija)

Dangerous Beat (Hrvatska)

Протонеурозис (Srbija)

Solinkor (BiH)

Strahor (Srbija)

DETALJI KONKURSA:
Pored navedenih, srdačno se pozivaju i svi zainteresovani projekti/bendovi projekti i samostalni muzički umetnici. Žanr nije važan, jedini uslov je da pesma ne bude duža od 10 minuta.

VAŽNO: molimo bendove i projekte koji su objavili pesmu/album za neku izdavačku kuću, da pribave makar usmenu saglasnost svog izdavača, da bi zaobišli nepotrebne komplikacije oko objavljivanja pesme – ukoliko je potrebno, može i neko iz kolektiva da se obrati pismenim putem.

Ukoliko želite da učestvujete, svoju pesmu pošaljite na email: cernobilj.pesticid1992@gmail.com (može i preko Wetransfer servisa), sa naznakom “Za kompilaciju Underground Muzika 2019”

Rok za slanje pesama, kao i naziv kompilacije, biće naknadno objavljeni.

Pozivamo vas i da obavestite prijatelje i poznanike u vezi ove kompilacije i učestvovanja na istoj, tj. ako žele da promovišu svoj rad, kao i druge web-portale koji mogu slobodno preuzeti ovaj tekst i objaviti ga kao press materijal, na čemu unapred zahvaljujemo!

 

J.A. / D.L.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: