Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Harlekin ima novi spot – “Mesec je sam plovio”

Već smo na Dotkomu predstavili inđijski bend Harlekin, ali su oni više nego aktivni i red je da pomenemo novosti u vezi sa njima…

…Par meseci nakon poslednjeg spota, beogradsko-inđijski dark-pop bend Harlekin objavio je novi singl. ‘Mesec je sam plovio’ obrada je pesme iz novotalasnog filma ‘Crna Marija’ (autor originala je Srđan Jul). Harlekin je ovim singlom ozvaničio saradnju sa Petrom Rudićem (Svi na pod, Mravi, Iza) kao novim producentom. Pesma je snimana tokom septembra u studiju ‘Destilerija’ u Beogradu. Kako članovi benda navode, u pitanju je tek prvi od nekoliko singlova koji nas očekuju u narednom periodu.

 

  • ‘Mesec’ smo odabrali za prvi singl jer je u pitanju pesma koja nam je lično svima draga. Bio nam je izazov da pokažemo poštovanje prema originalnoj pesmi, autoru i vremenu u kom je nastala, ali da joj istovremeno damo autentični Harlekin pečat. Osim ove pesme, plan nam je da do proleća objavimo još dva singla. Nakon toga i ceo drugi album, ali o tome ćemo sledećom prilikom – istakla je Jovana Kovačević, pevačica Harlekina.

Ivan Stanimirović Rizinger

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: