Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

KLER iz Novog Sada izbacio za MINER REC. novi album : “REYCHEL”

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najnoviji LP album Kler “Reychel”, CD u izdanju renomiranog izdavača Miner Recordings. Na CD-u se nalazi devet rock kompozicija i možete ga poručiti na fb stranici Kler po ceni od 600 din.

Izvrsni novosadski alternativni bend Kler vraća se na scenu. Zarazni gitarski rifovi isprepliću se sa himnama i melodičnim refrenima, koji teraju da se gibaš i pevaš, a sve se to vidi na prvom singlu

” Tebi Gataju”

..život od sećanja,

ljubav bez dodira,

ja sam nebitan,

ja sam običan,

ja sam duh..

Emocije koje ovaj bend iskazuje ulaze u slušaoca, podsećaju na rock osamdesetih. Album sadrži devet pesama. Bend je započeo promociju nastupima u Zemunu, Zrenjaninu, Žablju, Zvorniku i Srebreniku. Uskoro novi datumi.

Najnoviji album u izdanju Miner Recordings.

Kler je muzička rok grupa iz Novog Sada koju je osnovao pevač, gitarista i autor muzike i tekstova Branislav Branja Baturan 2006. godine. Kler je dobila ime po ženskom imenu Kler.

Kler do sada ima četiri izdanja, dva EP albuma “Ime anđela” iz 2008. i “Samo nju” iz 2009. godine za izdavača “Slušaj najglasnije” Zdenka Franjića iz Zagreba, Hrvatska,  jedan LP album “Ti si iz ovog grada” iz 2013. godine za izdavača “Rock Svirke”  iz Beograda, Srbija i najnoviji LP “Reychel” 2020. za izdavača Miner Recordings.

Sa najnovijeg albuma aktuelan je video spot za numeru “Tebi gataju”.

Na najnovijem LP albumu “Reychel” nalazi se devet pesama: “Reychel”, “Kukac”, “Nove novine”, “Obezglavljeni”, “Osudiš na slobodu”, “Samo greh”, “Tvoj glas”, “Hodaj”, “Tebi gataju”. Album je sniman u studiju “Brutal” u Novom Sadu i studiju “17C” u Petrovaradinu 2019. godine.

Kler je učestvovala na zaječarskoj  Gitarijadi u takmičarskom delu dva puta 2017. i 2018. godine.

Muzički video spot za naslovnu numeru sa albuma “Ti si iz ovog grada” emitovan je na muzičkoj televiziji MTV Adria.

Kroz grupu je prošlo dosta muzičara, a trenutno nastupa u sastavu: Branja, vokal, gitara; Šuks, bas gitara, vokal; Nikola, bubanj.

(Visited 29 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: