Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Lozničani CROSSROAD poručuju “Ovo je grad za nas dvoje” !

 
 
 Grupa Crossroad osnovana je sredinom 2013. godine u Loznici. Počeli su kao cover bend, ali se ubrzo pojavilo interesovanje za stvaranje muzike i autorski rad. U avgustu 2016. snimili su svoj prvi album pod nazivom ”Čeka nas mrak” (o kojem smo takođe pisali na stranicama DOTKOMa), a naredne godine takođe su bile uspešne. Bili su finalisti Bunt Rok Festivala, svirali na Arsenal Festu i Zaječarskoj Gitarijadi, osvojili drugu nagradu na Beogradskom Autorskom Rok Festivalu (BARF-u), kao i prvo mesto na festivalu Rokerijada u Petrovcu na Mlavi. 

 Početkom juna ove godine izlazi singl ”Ovo je grad za nas dvoje”, u izdanju Lampshade Media. 
Kada je reč o poruci ove pesme, ”Ovo je grad za nas dvoje” može imati mnogo dimenzija i značenja, ali ono što predstavlja glavnu težnju i motiv sa kojim su je pravili i objavili jeste njihovo insistiranje na onome što često izostaje u ovom svetu, a ne bi trebalo – pozitivna osećanja i pozitivan pogled na svet. Spot je pravljen u takvom vajbu, sa ciljem da tu energiju prenese dalje. Suština ove pesme je veoma jednostavna – ako bi neko odgledao spot ili došao na njihov koncert i nakon toga izašao iz koncertne sale ili svoje sobe lepše raspoložen, pesma je odradila svoje.
 

 
Ovaj singl, zajedno sa spotom je snimljen i izdat u sklopu nagrade koju su dobili kao pobednici Rokerijade 2018. u Petrovcu na Mlavi.
Pesma je snimljena u Mr. Sound studiju, spot rađen u produkciji Mravac Video, a singl izdaje Lampshade media

 
 
 
 
(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: