Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Najava prvog Nemesis albuma

Nemesis sa velikim ponosom najavljuje da će naše prvo izdanje biti objavljeno pod okriljem izdavačih kuća Grom Records i Soul Peddler. Nakon 5 godina postojanja i više od 60 koncerata na domaćoj i regionalnoj sceni, sa velikim zadovoljstvom publici predstavljamo svoj debi album The War Is On, koji će sadržati 10 autorskih pesama. 

Nezavisna izdavačka kuća Grom Records od 2001. godine aktivno podržava underground scenu i za ovog izdavača smo se odlučile upravo zato što cenimo sve njegove napore da domaćoj publici približi ekstreman zvuk, ali i zato što verujemo da domaću underground scenu treba negovati ne samo kroz posete na koncertima, već i kroz održavanje njene male, ali značajne industrije. Saradnju smo ostvarile i sa Soul Peddler fabrikom vinila, koja je otvorena 2016. godine u Novom Sadu i time postala jedina zvanička fabrika za izradnju gramofonskih ploča u ovom delu Evrope. The War Is On će biti prvi izdavački poduhvat ove kuće na domaćem terenu, a mi se nadamo da ćemo opravdati poverenje koje nam je ukazano i da će se trend rasta popularnosti vinila na domaćoj sceni nastaviti. 

Album je snimljen i produciran u saradnji sa Lukom Matkovićem u Citadela Sound Production studiju. 

U narednom periodu obavestićemo vas o tačnom datumu izlaska albuma kao i daljim promotivnim koracima.

Nemesis čine: Sanja Drča, Aleksandra Petrović, Tijana Milivojević, Biljana Sovilj i Selena Simić. Bend je do sada nastupio na Exit festivalu, Arsenal festivalu, Beerfest-u, Beergarden-u, Festivalu Srpskog Podzemlja i mnogim drugim domaćim festivalima, ali i na Banja Luka Demofest-u, Revolution festivalu u Temišvaru i Polineroooock festivalu i Hills of Rock festivalu u Bugarskoj. Dobitnice smo druge nagrade Bunt Rok Festivala 2018. godine i imale smo tu čast da otvorimo koncerte bendova: Nervosa, Thy Art Is Murder i Bullet For My Valentine

Nemesis – The War Is On – CD/LP 2019

  1. Wake Up
  2. Uprising
  3. Oppression
  4. Divine Retribution
  5. Living Dead People
  6. Savages
  7. Dead End
  8. Pandemonium
  9. Born Worthless
  10. The War Is on

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: