Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

NEKADA SMO BILI LJUDI: Bend Revolt X izbacio novi album

piše : Desya Lovorov

 
Beogradski industrijal sastav Revolt X objavio je drugi studijski album „Nekada smo bili ljudi”. Prethodno su singlom „Mort” najavili album, a njega možete da čujete na servisima YouTube, Deezer, Spotify, Amazon, iTunes, Google Music, Tidal i Shazam. 
 
 
Nakon četiri godine i debija „Udar na svest”, bend je na novom ostvarenju uvrstio devet numera koje je stvarao u periodu od 2014. do 2016. godine, ali su one sada dobile svoj konačan oblik. Ostali su verni industrial zvuku, ali su skladno ubacili elemente nu metala i dosta agresivnih synth deonica, dajući osobeni pečat priči koja na jednostavan, ali efektivan način obuhvata sve aspekte albuma. Gledano kroz distopijsku i zaista maštovitu naučnofantastičnu vizuru, pesme se susreću sa neuništivom čovekovom prirodom u ne toliko dalekoj budućnosti, okružena pustoši zbog ljudske pohlepe, zlobe i ignorisanja ranih znakova sopstvene propasti.
 
 
Preporuka za ljubitelje industrial metala, ali i one koji su odrasli i cene nu metal bendove kao što su Static-X, Mudvayne, Linkin Park, ali i domaće predstavnike X-Centar i u izvesnoj meri Feud. Takođe, poštovaoci naučne fantastike, distopijskih romana, ali i sajberpanka neće ostaviti ravnodušni.
 
 
 
(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Reply