Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Paper Animals predstavlja spot “Division” i nastupa 16.Xi u domu b-612 u Novom Sadu

 Paper Animals je indie rock bend  oformljen krajem 2016. godine. Muziku ovog alternativnog rok benda iz Beograda karakterišu vesele melodije, melanholični tekstovi i nesvakidašnji ritmovi. Članovi benda su Sofija Nedeljković (Vokal), Damjan Jovanović (Gitara), Darko Pasujević (Bass) i Marko Rakić (Bubnjevi). Bend okupio je Damjan u želji da skupi oko sebe ekipu muzičara sa kojima će moći da deli isti entuzijazam za sviranjem i pisanjem muzike. Sofija i Damjan poznaju se od srednje škole, dok su Marka i Darka zajednički pronašli traženjem članova preko društvenih mreža. Ulazak Darka u bend označava početak Paper Animals. Od tada svirali su po brojnim beogradskim klubovima, kao i klubovima u Novom Sadu, Čačku i Subotici. Binu su delili sa različitim muzičarima, kao što su Stepa, Frenk Magnolia, Buč Kesidi, Artan Lili, Manivi i Armuši.
 
 
Prve snimke objavili su na youtube-u, u vidu live sessiona, snimljenog na zimu 2017. godine u studiju Sova u Bigzu.
 
Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, u junu iste godine nastupali su i u okviru Sofar sounds Belgrade, a u avgustu snimili su akustični session sa Kiremico Media.
 
16. novembra gostuju u Novom Sadu gde će nastupati u klubu dom b-612 zajedno sa bendom Fetred kojem će to biti debi nastup i sa Oliverom Popović, već dokazanom underground umetnicom, a upravo su izdali novi spot i prvi singl sa predstojećeg albuma : Division
 
https://www.facebook.com/events/2354068624620548/
 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: