Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Premijera Spota za Prvi Singl Benda “Lust for Thrust”: “Ja Sam Tvoj Bog”

Lust for Thrust” su metal bend iz Novog Sada i s ponosom najavljuju izlazak svog prvog video spota za pesmu “Ja Sam Tvoj Bog“.
 
 
Aktivan od 2021. godine, “Lust for Thrust” je postao prepoznatljiv po svom high gain zvuku, stoner i grunge rifovima, agresivnom bubnju i raznovrsnom vokalu, uz tekstove na srpskom jeziku. Bend čine Meka i Pop na gitarama, Žule na bubnju, Bane na basu i Nino kao vokal. Nakon proboja u finale Zaječarske gitarijade 2022. godine, bend nastavlja da iznenađuje i oduševljava svojim snažnim i originalnim zvukom.
 
 
Spot za pesmu “Ja Sam Tvoj Bog” potpisuje renomirani režiser Mihajlo Obrenov, dok je za glavnu žensku ulogu odabrana Natalija Spaić, koja se ovom prilikom prvi put pojavljuje pred kamerama. Pesma i spot su svojevrsna kritika religije i poziv na otpor prema ustaljenim normama i nametnutim društvenim očekivanjima, što savršeno odražava buntovnički duh benda.
 
 
“Ja Sam Tvoj Bog” je uvertira u predstojeći album “Da Li Si Spremna Za Let?“, koji sa oduševljenjem iščekujemo. Bend je oduševljen što može da podeli ovu pesmu i spot sa svojim prijateljima i širom muzičke javnosti.
 
Pozivamo vas da pogledate spot za pesmu “Ja Sam Tvoj Bog” na zvaničnom YouTube kanalu benda i da se priključite “Lust for Thrust” u njihovom muzičkom putovanju.
 
 
 
Intervju sa članovima benda Lust For Thrust možete čuti u najnovijem DOMUSU #423 (emisiji koja prati domaću muzičku scenu), UnderGRAND radija, koji se nalazi na sledećem linku https://open.spotify.com/episode/1C2TTkJcXJxdDQBMdSoeH9
 
 
Foto: Maja Mekić
(Visited 136 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: