Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

RAIN DELAY ima novi singl koji krije veliko iznenađenje! ” THE GRAND SUMMER (KID VIBES REMIX)

Nikad ni sam krio koliko mi ovaj bend znači. Otud i tolika začuđenost kad sam čuo ovaj singl koji bi trebalo da najavi novi album “This Time Next Year“. Apsolutno iznenađenje onim što sam čuo, čak i nevericu zamenilo je zadovoljstvo što moj omiljeni RAIN DELAY ne stoji u mestu i ne reciklira već urađeno.

Jeste, “The Grand Summer (Kid Vibes Remix)” je miljama deleko od svega što su do sada uradili, ali je isto tako kvalitetno i dobro. Doduše, pravo objašnjenje je da ovo i nije RAIN DELAY stvar već ustvari remix čoveka poznatog pod imenom KID VIBES. Osnova jeste tu i nju ćete čuti kad izađe album, a informacija je da je datum izlaska 28. oktobar, ali je nadogradnja poprilična i za nju je zaslužan već pomenuti KID VIBES. Dušan Pešić, gitarista, pevač i mastermind benda za ovaj singl kaže “Naš singl  “The Grand Summer” koji smo vam izdvojili za ovo neobično leto, kao sećanje na neka bolja. Ima tu i mali twist, Malisha Kid-Vibes nam je priredio ovaj REMIX originalne verzije pesme. Uživajte!


Za sve vokale bio je zadužen upravo Dušan (da, i HIP-HOP vokale kojih nema u originalu), sve akustične gitare i drugi gitarski solo, takođe, dok je Predrag Andrejević snimio prvi solo, onaj velemajstorski. Ovaj projekat su snimali  Igor Stanić, Rodoljub Raičković i Matija Anđelković. Na fotografiji je Dušanova supruga Mina Živadinović. 

Čekamo i taj kraj oktobra sa nestrpljenjem…

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d