Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

SINDROM viče : “Rokenrol je život moj !

Pančevački punkrock/powerpop sastav Sindrom je u nedelju 10. marta objavio svoj drugi spot i singl za pesmu ,,Rokenrol je život moj”. Pesma će se nalaziti na prvom albumu benda Sindrom koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav” i koji izdaje izdavačka kuća Take it or leave it. Album publika može da očekuje početkom aprila.  

,, ,,Rokenrol je život moj’’ je svakodnevica jednog benda. To su probe, nastupi, iščekivanja, usponi i padovi rastanci sa članovima jednog benda koji nekada padaju kao raskidi u vezi, u ovom slučaju, više ljudi koji su prestali da se razumeju. Iako živimo u svetu gde se forsira neka druga vrsta muzike i gde je rokenrol pluskvamperfekat, trudimo se da kao što i u pesmi kažemo održimo dušu rokenrolu i da zajedno sa svim njegovim poštovaocima stvorimo bolje dane i neku svetliju budućnost. Ovim singlom najavljujemo album prvenac koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav’’ i koji objavljujemo za mesec dana otprilike. On sumira zapažanja i inspiracije koje su proistekle iz različitih iskustava. Pesmu i budući album osim na Youtube-u možete poslušati i pogledati i na ostalim nosačima zvuka i videa kao što su Deezer, Rhapsody, Spotify, iTunes, Amazon, Vimeo i na mnogim drugim servisima.’’ – kazao je Miomir Mikri Adamović frontmen benda Sindrom.

Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i bend ima jednu nesvakidašnju podelu uloga jer je za bubnjevima Jelena Coje Vajović na šta je bend posebno ponosan. Ideja o formiranju benda nastala je još 2013. godine, ali sve do januara 2016. godine članovi Sindroma su svirali u različitim sastavima dok se grupa nije hemijski ustalila. Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu. Sindrom je taj koji se putem simptomatičnih tema širi na sve slojeve društva u cilju razvoja kritičke misli kod pojedinaca i većih grupacija obuhvaćeni ovim sindromom novog poretka. Početkom februara 2019. godine Sindrom je objavio prvi spot i singl za pesmu ,,Ona ima dečka’’. Sindrom u proseku ima 21 godinu i svojim najvećim uspehom smatra potpisivanje ugovora o izdavanju debitanskog albuma ,,Navodna ljubav” sa izdavačkom kućom Take it or leave it.

Izdavač: Take it or leave it

Najvažniji nastupi benda Sindrom: Belgrade beer fest 2017 (main stage),  Bunt rok festival – RTS (Polufinale i finale) 2017, Beer Garden 2018, Dev9t festival, Bass player festival, Rokerijada, Gašini akordi(Pobednici).

Bendovi s kojima je Sindrom svirao: Riblja Čorba, Mortal Kombat, Iskaz, Direktori, Samostalni Referenti, Trigger, Hadži prodane duše, Buč kesidi…

Gradovi i mesta u kojima je Sindrom svirao: Beograd, Pančevo, Bogatić, Veliko Gradište, Banatsko Novo Selo, Vršac, Velika Plana, Starčevo, Kovačica, Smederevska Palanka, Mladenovac, Petrovac na Mlavi… 

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/sindrombend/ – 3200+ pratilaca
Link ka instagram profilu: https://www.instagram.com/sindrombend/ – 1500+ pratilaca
Sajt: https://sindrombend.wixsite.com/sindrom 
Mejl: sindrombend@gmail.com 
Kontakt – Mikri – 063328058 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: