Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Tmina Records predstavlja : ARMAGEDDON – “Live with 3 guitars”

http://www.armageddon.rs/mp3-13.htm

Koncertni album ARMAGEDDON-a “Live with 3 guitars” predstavlja kraj jednog sjanog perioda benda i početak nečeg novog i neizvesnog. Naime, to je oproštajni, live album tri člana benda: Miloša Krsmanovića (pevača), Zorana Dražića (gitariste) i Miloša Marčete (klavijaturiste). Nakon ovog koncerta, sa Milošem Krsmanovićem snimljene su još tri studijske pesme, od koje su dve već postale naši novi “hitovi” (“Kill the Leader” i “Vampire Queen“). Sva tri muzičara nam odlaze u inostranstvo, što podržavamo i želimo im svu sreću. Ko god može i ima mogućnosti, treba da ide, pošto je život istinskog rockera u Srbiji – pravi Armageddon!   

Igrom slučaja, novi gitarista Nikola Malivuk je već savladao ceo repertoar, dok aktuelni gitarista Zoran Dražić još nije otputovao, tako da smo rešili da za “Treći Festival srpskog podzemlja” u Domu Omladine 2017., napravimo pravi muzički spektak sa TRI solo gitare (kao Maideni)!

Za naše verne fanove, ovaj album ima kolekcionarsku vrednost, pošto je postava koja ga je izvela – neponovljiva!

Na tom nastupu ostali smo čak i bez operskih pevača (dva basa: Željka Andrića i Vladimira Zorijana, kao i tenora – Marka Skendžića), tako da su Wanda Marijanski i Miloš Krsmanović dominirali scenom.

wean

Prateći vokali bili su gitarista Đorđe Letić i basista Nebojša Bjeletić “Ćebe”. Bubnjar Dejan Ćetković “Đubre”, bio je na visini zadatka, pogotovo u pesmama “Horus” i “Anubis“, kojima je podario sasvim novu dimenziju. Klavijaturista Miloš Marčeta, nam je ostavio “u amanet” virtuozne solo deonice u pesmama “City in the Sea” i “Black Swan Rider“, tako da njegovu zamenu (koju još nemamo) čeka ozbiljno vežbanje!

Odmah nakon konceta, počelo je mukotrpno snimanje novog materijala, sa prepolovljenim bendom, ali sa puno gostiju koji su uskočili u pomoć! Sve pohvale Zoranu Šandorovu, na fantastično otpevanoj pesmi “Freedom Call” i Saletu Frišu, na gitarskim solo deonicama! Dejana i Vladimir Garčević (Claymorean band) učestvovali su na dve pesme (još ne otkrivamo koje), a Miodrag Fodora, naš novi lead vocal, moraće da vadi “kestenje iz vatre” i otpeva par nedovršenih, a komplikovanih pesama. 

Dok novi album ne bude gotov, uživajte u ovom koncertu, koji je zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji ARMAGEDDON-a i “Tmina Records-a” pušten na BESPLATAN download, preko oficijalnog sajta: 

http://www.armageddon.rs/mp3-13.htm

TMINA Records:

http://www.gromrecords.net/news.html

https://www.facebook.com/GromTmina

 

 

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: