Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Tri odlična mlada benda u ALTERNATORU, a u “Problemu” (05.03.2020.)

Još jedna u nizu redovnih svirki autorskih bendova u organizaciji Alternatora u klubu Problem! Večeras će kod nas svirati tri sjajna mlada benda. Upoznajte Bg Bagru, Warp i Disaster i dođite kod nas da ih čujete! 05.03. klub Problem, Ruzveltova -1, podzemni prolaz preko puta Vukovog spomenika. Vidimo se!
 
 
DISASTER
Disaster je rokenrol bend, nastao 2016. godine. Muzika se bazira na prljavom i tvrdom zvuku. Bend ima snimljen EP zvani “Trend is dead” nezavisno objavljen sredinom 2019. godine. U skorije vreme je u planu turneja i snimanje prvog albuma. Bend čine: Aleksa Kostur (gitara i vokal), Milan Popović (gitara), Luka Jevtović (bubanj), Mihajlo Glišić (bas). Bend je imao dosta svirki u Beogradu i Nišu, svirao na festivalima kao što su Čuka demo fest i Prnjavorstock.
Disaster se vraća ovaj put sa totalno novom postavom i uigranom ekipom. Za 5. mart su vam spremili nešto nevidjeno. Obećavamo jak provod i dobru žurku sa gomilom lepih devojaka!”  
 

WARP
Bend oformljen krajem 2019. kojeg čine članovi različitih uzrasta, ali istog ukusa:
Nebojša: bubanj
Nikola: gitara
Gojko: bass
Petar: vokal, gitara
Naši najveći uzori su: PanterA, Death, Tool, Metallica, Slayer, Mastodon, Rage against the machine, …
WARP je bend koji za cilj ima jednu stvar: da pravi dobru muziku. Muka nam je od gluposti koje čujemo svakodnevno kada izadjemo na ulicu, muka nam je od stvari koje se plasiraju masi, muka nam je od korumpirane muzičke i svih onih koji je slepo prate.
Za cilj imamo da razbijemo norme postavljene na ovim prostorima i u tom procesu budemo brutalni i ekstremni.
Ovo je naša prilika da se oslobodimo, i uz to damo snage svima koji su slični nama da pokažu ono što jesu i zajedno sa nama postave novi sistem vrednosti.

 

BG Bagra
Bg Bagra je mlad bend. Sastoji se od 4 člana: lider, gitarista i vokal Filip Bogdanović 17 godina, ritam gitarista, Aleksa Golubović 16 godina, Bass gitara, Mihajlo Kljun 16 godina, bubnjevi, Andreja Stanković.
Bend je osnovan 13.2.2020.
Sviramo punk rock
Uzori su nam the Casualties, the Exploited, Bad religion. Sviramo prvu svirku u organizaciji Alternatora, 5. Marta u klubu “Problem”!

 
 
(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d