Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

Upgrade benda Industrijski Kombinat : Nova pevačica, novi sastav, nova energija

Bend Industrijski Kombinat, tadašnji ska punk rock bend u sastavu koji su činili Zare Govorčin (Lead vokal i bass gitara), Andrej Meggie Meleg (ritam i solo gitara) i Miroslav Cero Cerovski (bubanj i back vokal) prošle godine 2019 izbacili su album prvenac Dovoljno jak! Album je imao pozitivne kritike, pogotovo kada je bio predstaviljen na “najvećem malom festivalu u Vojvodini“ – Kulpin Festu 2019. Međutim, momci su žudeli za jačom energijom i odlučili su se za jedan veliki korak, jedan veliki upgrade.

Krajem 2019.godine je u bend ušla pevačica brutalnog glasa Dubravka Stjepanović – Duda. Počeli su sa novim projektima, snimanjem i komponovanjem novih pesama. Prva pesma koju su izbacili 29.8.2020 se zove Nisi taj. Spot (kao i sama pesma) je snimljen u Forbidden Tunes studio Meggie, čiji je vlasnik Andrej Meggie Meleg, producent i ritam gitara samog benda. Na ovom projektu je takođe učestvovao solo gitarista Lukaš Sikora. Spot je dizajnirao i montirao Jan Bažik.

Drugi projekat, druga pesma, novi spot sa jačom energijom i tvrđim tonovima zove se pesma Sistem. Sama pesma je snimljena u FT studiu Meggie a spot je snimljen u Kulpinu na pristaništu, što dodaje posebnu crtu muzičkom videu. Solo gitarista je, sada već stalni član benda, Zdeno Lončar. Mastering pesme je odradio Alen Momirović, a spot je producirao David Stojanović.

U narednom periodu nas čekaju nove pesme, novi spotovi. O izdavanju novog albuma se ništa konkretno ne precizira. 

Tvrđi zvuk, ženski vokal, jači tonovi i brutalna energija su sada sastavni deo novog punk rock metal benda Industrijski Kombinat.

 

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave a Reply