Nepolitikin Zabavnik

IZ GARAŽE

ŽANIL TATAJ – ŽAK ima novi singl : “Grom u koprive”

ŽANIL TATAJ – ŽAK    (ex Divlje Jagode, ex Jersey, Mary Rose, Alen Šenkovski itd..) ima                                                NOVI SINGL ”GROM U KOPRIVE

   Pesma ”GROM U KOPRIVE” novi je singl sa solo albuma pod nazivom AL FINE …, koji je izašao 30.12.2022 za diskografsku kuću ONE RECORDS iz Beograda.

  Pesma je rezultat dugogodišnje suradnje sa Dejanom Đurkovićem – Englezom iz Kanadske grupe SRČANI UDAR, koji je ujedno i autor muzike i teksta, a takođe potpisuje i režiju video spota koji je premijerno prikazan 05.02.2023.

photo by : Damir Macan

 GROM U KOPRIVE su uz Žanila Tataja – Žaka na vokalu i pratećem vokalu, aranžirali i odsvirali vrhunski muzičari Igor Paspalj (Brkovi) i Dejan Đurković – Englez (Srčani Udar) na gitarama, Miroslav Majkić – Bandar (inače vrhunski producent i bubnjar, koji je ujedno zaslužan za kompletnu audio sliku i mastering cijelog albuma AL FINE) na bubnjevima, te Nataša Tonković (ex Elemental) na pratećim vokalima. Dejan Đurković je ovaj put preuzeo i ulogu klavijaturiste i basiste za potrebe snimanja pesme.

 Kao i cijeli album AL FINE i ovaj singl sniman je u više studija diljem Evrope i Kanade, a i video spot je zamišljen kao svojevrsni video kolaž svih muzičara koji su dali svoj udeo u nastajanju ove pjesme, snimajući sebe u radnoj atmosferi svojih studija.

 Inače album AL FINE dostupan je na svim streaming servisima, ili se kao CD u fizičkom obliku može naručiti direktno preko diskografske kuće ONE RECORDS na linku:

https://www.onerecords.rs/sr/izdanja/cd/zanil-tataj-zak-al-fine-detail

Spotify: https://open.spotify.com/album/1ZnS3BikHVD5AMWXjNmRXq

Facebook: https://www.facebook.com/ZanilTataj/

(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d