Nepolitikin Zabavnik

MOVIZZZ

Ulazak Pankera u Vallhallu , Kaschade ima novi film : “Chlorin punk”

Posle dve godine od prvog muzičkog kratkometražnog filma “Dreams” sledi njegov nastavak – “Chlorine Punk” koji je izašao 15. Septembra 2023. Premijernu informaciju vam nudi naš i vaš portal DOTKOM ! O muzičkom kratkometražnom filmu malo više reči od samog autora. 

“Svako ko se bavi umetnošću, pojedine žene ili muškarci postaju Pankeri. Medjutim ,da li umeju Pankeri da sanjaju? Svakako da im je dat taj izbor. Da li je to bežanje iz realnosti? Svakako. Stoga treba da se radujemo. Da li treba da slavimo lažne Svetove a pri tome da se molimo bez kajanja? Da zagrlimo Bolest i iz nje nešto pametno da uradimo. Da se pretvorimo u Zmiju a ne u Svinju. Histeriju svakako treba izostaviti, te treba više spavati. Slušati na digitalnoj išaranoj kaseti na kojoj piše “Electro Punk” ili kako su ga pre zvali “Synth Punk”. Otuda hlor koji privremeno treba da se natopi na Jastuk. Jastuk, čovekov najbolji prijatelj. Pa da… Trebamo biti slabašni i odbaciti što više mase. Film se može gledati i horizontalno i naopačke. Malo više zgužvani i izmrcvareni. Sjebani i sa razlogom i bez razloga.”

“Film je snimljen s vremena na vreme posle Snova. Za “Trepet” je trebalo dosta provedenih sati sa talentovanom Ekipom. Zamisao je bila da igra samo Bekus, medjutim, onda su u ideju ušle Sladjana i Danijela. Lica su bezvoljna, malokrvna i melanholična a  ujedno fantastična za gledanje. Kao podrška tu ulazi svet ilustracija (Slikovnica) tako da sam bio u prijatnoj agoniji drugačije Muzike, Podkasta, Voditeljke, Voditelja… Brujala mi je glava tako da sam u krevetu video siluete Placente, zdepaste izmenjene Kengure, mesnate crve na štangli… Korman za upravljanje svemirskog broda izgleda više nalik na cevast usisivač. Visiš a lice ti je pojedeno”. Toliko bih imao da kažem (možda i previše) o filmu “Chlorine Punk”.”

(Visited 73 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d