Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Bunker 13 uhvaćen u razgovoru

Bunker-13-ekipa

Bunker 13 je mlad bend sa iskusnim muzičarima u postavi. U Gerilla baru smo pili crno pivo i malo proćaskali. Pročitajte šta.

Bunker-13-1

  •  Imate dosta iskustva muzičkog iza sebe, u kojim bendovima ste ranije svirali ili još svirate? Da li svirate još negde pored Bunker 13?

Bunker 13 (Ivan): U suštini, ovo je Saletovo prvo muzičko iskustvo, ovo je njegovo vatreno krštenje.
(Saša): Ja sam najmlađi u bendu. (Smeh)
(Ivan): Ja sam svirao u više grupa, a šta ja znam, od tih bendova koji su nešto ostavili iza sebe, ovaj, najpoznatije je to Šesto čulo, na vokalu Teodora Stojinović iz Sremske Mitrovice.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TZUYt6fCeek&w=560&h=315]

  • Da, čuo sam.

Bunker 13 (Ivan): Dosta autentičan vokal, onako sličan Dženis Džoplin. Ona, devojka autentična na svoj način, sve je to imalo neku svoju draž i magiju. Tako da je to neko vreme…

Bunker-13-4

  • Kolega iz naše redakcije, kaže da imate navijačke refrene. On je stvorio neki takav utisak o vama. Jel pratite fudbal, jel idete na utakmice?

Bunker 13 (Ivan): Uglavnom ja pratim, ustvari ne pratim fudbal u smislu da idem u kladionice, odlasci na utakmice i sve ostalo.
(Saša): Samo ne spominjite Chelsea u negativnom!!!
(Ivan) : Ne znam, nekako ih gotivim…

  • Navijaš za Chelsea?!?
    Bunker 13 (Ivan): Navijam za Chelsea!
  • Evo ruke!, Haha !

Bunker-13 -2

  •  Ranije ste rekli da alternativna scena mora da bude jedinstvena. Jel i dalje stojite iza vaših reči, da li je to uopšte moguće? Vidim da u vašem spotu ima dosta faca sa scene i pozdravljam to.

Bunker 13 (Ivan): Pa, to je neka ideja bukvalno, bila momenat koji nam je kliknuo da bi to trebalo tako da izgleda. Uopšte, spot u početku nije imao tu neku formu. Sva ta priča nije trebalo tako da izgleda kao što je sada ekranizovano, ali, mislim da definitivno, treba alternativna scena da bude ujedinjena. Po meni bi trebali svi žanrovi da se druže, da se pomažu…

Ceo intervju pogledajte na našoj Youtube stranici.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4NKlWWsSkgw&w=560&h=315]

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: