Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Cukić u molu? NEMOGUĆE! – fantastična obrada Dejana Cukića u maniru Nikole Vranjkovića u izvedbi Bojana Chaveza Aleksića

piše : Desya Lovorov

 

Šta se desi kada dobiješ inspiraciju iz tvita koji se sprda na foru pop rock meteorologije i oporih nota srpskog depresivnog rokenrola devedesetih?

https://mobile.twitter.com/mimikraljmamba/status/1012627749280862209

Dobiješ to da stvari dođu na svoje mesto!

U slučaju Bojana Chaveza Aleksića, izazov je urađen maestralno i pre nego što si rekao Götterdämmerung. Kantautor iz Kule, sklon teškoj zajebanciji i masom što autorskih pesama, što obrada, ovaj put je nadmašio sebe i uspeo da učini i ovako dosadnog Dejana Cukića ekstremno zanimljivim (da se ne lažemo, ubija sa lošim pop rokić stvarčicama odavno), i njegov “srećan sam, ali ubiću se” hitom “Letnje kiše” postavlja na pravi teren zgažene ljubavi i kiše koja se posra’ kao galeb po tebi, na tretman kod mister Vranjkovića čije su pesme teške kao mlinski kamen oko srca. Dodajmo tu i urođenu fascinaciju grandžerskim bravurama, a penal rezultat je pred vašim ušima i original ove pesme više NIKADA nećete pevati po Cukiću. To Vam garantujem.

Bojan nam priprema još mashup iznenađenja, ali o tom potom, pratite burazera:

https://m.facebook.com/chavez19901990


 
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d