Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Dođite da slušamo BUKU ! BRUTAL FEST 4, (SOULPEDDLER, 18.X, 19. X, 21.X)

Soulpeddler, produženi vikend, 18. 19. i 21. oktobar (petak, subota, ponedeljak) BRUTAL FEST NUMBER 4 !!!!

Učestvuju :

 

PNEUMATIK TRIO

Bend Pneumatik Trio čine Vladimir i Aleksej Ivančev, Nebojša Vukašinović i Gavra Dražić. Započeli su sa radom tokom osamdesetih godina prošlog veka, kroz saradnju sa tada aktivnim novosadskim umetnicima i umetnicama performansa.
Bend eksperimentiše sa bukom kroz spoj instrumenata kao što su bubnjevi, gitara i bas gitara i elektronike, matrica, te povremeno i alata poput, na primer brusilice.

NOIZAC

Noizac čine Milan Milojković i Filip Đurović iz Novog Sada. Eksperimentišu i improvizuju na sceni praveći buku koja može da se sluša. Možete ih poslušati na kompilaciji LIBRARION Recordsa iz Subotice pod nazivom STRAH

OKSIMORTUS

Oksimortus je energični tinejdžerski technical thrash band koji će vas svojom muzikom udariti pravo u glavu…

ENDLES NEJMES + VIANDE

“”Endles Nejmles” je noise-drone-ambient projekat nastao iz želje za eksperimentom u slobodi kreiranja zvučne forme, koja se bazira na improvizaciji i alternativnom pristupu “sviranja” instrumenata. Signal bas gitare predstavlja početni impuls na osnovu kog se gradi zvučna slika oblikovana digitalnim i analognim efektima, brišući granice između tona, šuma i buke. Iz svega toga nastaje jedinstveno sonično putovanje vođeno intuicijom, trenutnom inspiracijom, beskonačnom improvizacijom, i slučajem kao ključnim elementima nastupa.”

UNCLE GRASHA’S FLYING CIRCUS

UGFC dolaze iz Češke Republike. Industrial / noise/drone/dark ambinet / svaštanešto bend / projekat.  Prošle godine su izdali  album ” Stalinist God”. Bend avangarde i propagande…

PESTARZT

Pestarzt su somborski dark hardcore punk sastav koji sa sobom donose talase buke koji ruše sve pred sobom.

TRANSHUNTER

Skopski Transhunter dolazi iz  (Severne) Makedonije i donosi svoje viđenje mešavine noise / industrial / punk žanrova.

Dođite da slušamo buku ! Ulaz je slobodan, sva tri dana !

 

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: