Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

HEAVY METAL SPEKTAKL u Atom Akademiji 15. oktobra !

Atom Akademija predstavlja heavy metal spektakl za ovu jesen – Heavy Metal Atomski Rat sa bendovima Primitai (London, UK)Claymorean (Lazarevac, Srbija) i Oathbringer (Kragujevac, Srbija) 15. oktobra 2022. godine.
 
 
Cena ulaznice iznosi samo 500 dinara! Početak koncerta od 20 časova!
 
Primitai dolaze iz Londona i sviraju melodični heavy metal sa uticajima powera, NWOBHM, proga pa čak i thrash metala, sa savremenom produkcijom. Nastupali su sa bendovima kao što su EDGUY, SEPULTURA, RIOT i dr., i time potvrdili da nisu ograničeni na žanrovsku publiku. Nedavno su objavili album “The Violence of the Skies” za ROAR Records koji sadrži deset pesama i gostovanje Paul Quinna, gitariste benda SAXON. Na YouTube-u možete naći spotove za singlove “Valley of Darkness”, “The Uprising”, “Put to the Sword” i pesmu za video igru “Stars Are My Guide”.
 
 
 
Claymorean je heavy metal bend iz Lazarevca koji se bavi stvaranjem autorskog muzičkog materijala čije izvorište možemo pronaći u zvuku bendova poput Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, Manilla Road, Manowar, Riot, Running Wild, ali i u ostalim podžanrovima metal muzike, kao što su power, doom i epic metal. Bend je objavio 3 studijska albuma za Stormspell Records, kao i uživo snimljeni album sa nastupa u Kragujevcu, a mesecima unazad koncertno se promoviše aktuelni album “Eulogy for the Gods” koji je dočekao izdanje na vinilu tokom avgusta 2022. godine.
 
 
 
Oathbringer je epic metal bend iz Kragujevca koji je nastao 2020. godine kao projekat Lazara Zakića (gitara) i Miloša Stošića (vokal i bas gitara). Nakon zapaženih nastupa na najvećim festivalima u Srbiji, poput Exita i Arsenala, bend tokom 2022. godine objavljuje debitantski album pod nazivom “Tales of Glory”. Pesme benda inspirisane su delima epske i naučne fantastike, istorijom, nordijskom i slovenskom mitologijom, a omot za album radio je čuveni italijanski ilustrator Velio Josto. Pored albuma publika može pogledati spot za pesmu “Moria”, kao i video singl za pesmu “The Ring”.
 
 
 
(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: