Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Jucifer + Casillas – Elektropionir, Beograd, 08.02.2019. (petak)

Jucifer je jedan neobičan duet koji čine Gazelle Amber Valentine (gitara) i Edgar Livengood (bubnjevi) iz Američke države Džordžija. Sviraju svoju varijantu sludge/ noise metala, postoje već više od četvrt veka (osnovani 1993. godine) i do sada su izdali sedam albuma i pet EP-jeva. Ono što je karakteristično za Jucifer je da su već punih 18 godina na neprekidnoj turneji. Krstare svetom i sviraju gde god ih pozovu i gde god im je zanimljivo. Jucifer gaje vrlo specifičan underground duh u sklopu koga izvode unikatan scensko muzički performans prožet izrazito bučnim aranžmanima koji vrlo često izlaze van okvira standardnih koncertnih postavki, gde publika nikada ne zna šta ih sledeće očekuje u toku koncerta.

Ovog puta Jucifer će 8. februara (petak) svirati u beogradskom Elektropioniru, a podršku će imati u novosadskom noise metal/rock bendu iz Novog Sada i trenutno jednom od najboljih srpskih underground ekipa – Casillas-u.

Svirka u organizaciji portala Rok Pokret / Rock movement (logistička podrška – MM Concerts) počinje u 21 h, a karte koštaju 500 dinara, to jest 700 na dan koncerta.  Ako ste fan ovakvog zvuka ne propustite ovu priliku da čujete dva više nego sjajna benda !

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Reply