Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Koncert surf rock / psychobilly grupe MESSER CHUPS, 24. Decembar @ Rusinski Kulturni Centar, Novi Sad.

NEOKULTURA // BAD MUSIC FOR BAD PEOPLE // CRIME:SCENE COLLECTIVE sa ponosom predstavljaju:

 
Koncert surf rock / psychobilly grupe MESSER CHUPS,
24. Decembar @ Rusinski Kulturni Centar, Novi Sad.
 
 
Koncert kultnog ruskog surf rock/psychobilly benda MESSER CHUPS, nastup u okviru Love Like Blood dark žurke 24. decembra u Rusinskom Kulturnom centru u Novom Sadu. Messer Chups su bend iz St. Petersburga. Formirani 1998, jedni su od vodećih bendova surf rock/psychobilly scene. 
 
 
Bend je do danas objavio 17 albuma i pretrpeo više izmena članova da bi se ustalio sa dolaskom Zombierelle na poziciji basistkinje tokom 2004. Zombierella je takođe članica coldwave benda The Bleak Engineers. Znatno mlađa, a ništa manje seksi varijanta Poison Ivy (THE CRAMPS), umnogome je doprinela da se ova grupa probije u sam vrh nezavisne produkcije. Ovaj sastav operiše unutar žanrova nastalih u zapadnom svetu, a originalan način na koji to radi doneo im je i dobar nivo slave, pa su poslednjih godina česti gosti poznatih zapadnoevropskih festivala.
 
 
Osim muzike, važan segment njihovog živog nastupa je i projekcija scena iz kultnih B-horor filmova, video zapisa raznih strip-tease i pinup legendi poput Bettie Page, kao i filmova Russa Meyera. Dakle, dok vam Oleg Gitarkin prebira svojim fender jaguarom po srcu, a Zombierella u ritmu okidanja žica njene bas gitare, svojim ekstremnim seksepilom u isto pumpa krv 5 puta brže nego što je to uobičajeno, pred Vašim očima ređaju se scene u kojima se pojavljuju Drakula, Frankenštajn, Biće iz crne lagune, kao i mnogi drugi frikovi i čudovišta pomenutog filmskog žanra snimljeni još pre više od 70 godina.
 
 
Sve to zajedno čini da MESSER CHUPS napadaju sva čula posetioca i jasno je da su zbog ovakvog pristupa uspeli da se kao ruski bend učvrste u sam vrh moderne surf-garage/psychobilly nezavisne produkcije. Dolaze u sastavu Guitaracula, Zombierella i Rockin’ Eugene. Pre i posle koncerta, mračnu post punk / dark rock i gothic rock muziku za Vas bira DJ Inquisitor.
 
 
satnica:
 
20:00 – door open // DJ Inquisitor

21:00 – MESSER CHUPS

22:30 – Love Like Blood // DJ Inquisitor
 
ulaznice:
 
Pretprodaja: 1200 din (MUNGOS CD SHOP)
Redovna ulaznica na ulazu kluba: 1600 din
►►► BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN !!
 
(Visited 251 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: