Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

KUDA VEČERAS ? NOVI SAD, 26 mart

A KUDA VEČERAS, u subotu, 26, marta ? Ovo je ponuda za Novi Sad , a vi odaberite, ako uopšte možete …

ROIR, Satelles(HU), Reflection, VLKN (HU) | Novi Sad show

dom b-612, 21h
 
Rebuild collective predstavlja ███████████
🏴✊🏳️‍🌈SUBOTA 26. MART 2022.
Live in a world full of hate @ DOM B612
UPAD 500rsd |1500ft
🏴✊🏳️‍🌈
•DIY~DO IT TOGETHER 🤝
Podržite bendove koji sviraju kupovinom izdanja ili majice, fanzina jer se na taj način bend obezbedjuje pola prihoda za benzin do sledećeg grada. Druga polovina je već vaša podrška kupovinom ulaznice.
Scena je nevažna ako postane modna revija, a svirka razlog za napiti se. Naprotiv, ona treba da bude zajednica gde podržavamo jedni druge i gde je izražena kolektivna svest i solidarnost. Čitajte više pank fanzina! Čitajte više. ”We are all punks, hardcore kids, freaks and outcasts, perhaps we can actually get along”
**na koncertu : .
•DISTRO (izdanja i merch bendova, bendova naših drugara i ljudi koji su svirali u našem gradu i šire mjuze sa globalne hc scene) .
•Vegan otvorena kuhinja ~ podrži ideju veganizma, upoznaj se sa istom i jedi ukusno i saosećajno. ne zaboravi da daš prilog za aktivnosti kuhinje ako si u mogućnosti. Uključi se u istu, ili u lokalnu food not bombs ekipu. postani vegan. usvoj, ne kupuj. ljudska sloboda = životinjska sloboda ***
•Dodjite, podržavajte lokalnu, globalnu hardcorepunk scenu, ideje ljudske i životinjske slobode i borbe za integritet i slobodu izražavanja. Mislite svojom glavom i neka u svakoj situaciji preovladava zdrav razum, konstruktivni i pozitivan način razmišljanja.
 
Ne dozvolite širenje desničarskih ekstremnih ideologija, predrasuda, mržnje, nasilja prema neistomišljenicima i netolerancije kojom smo okruženi. Think positive dummy. Always above the influence, against the grain.
Rebuild x hardcore Novi Sad crew.
 

E.U.E.R.P.I. + ŽeŽe @CK13

Crna kuća, 21h
E.U.E.R.P.I. je projekat Mirijana Koleva. Dron i ambijentalne pejzaže Mirijan stvara upotrebom električne gitare. Do sada je održao oko 200 koncerta u Evropi i Aziji. Učestvuje u raznim multimedijalnim projektima, sarađuje sa vizuelnim i plesnim umetnicima, kao i sa drugim muzičarima. Njegova muzika je minimalistička, atmosferična, i diskretno psihodelična, a improvizacija je nezaobilazni deo živih nastupa koji predstavljaju zvučne ekspresije vremena i prostora. Katkada tmurna i setna, muzika je odraz sveta u kom živimo.
ŽeŽe – drone/ambient/noise set
ŽeŽe je pseudonim našeg drugara Željka Diklića koga znate iz bendova CASILLAS, SELL THEM SIN, KRATOM i još nekih. Ovde će ŽeŽe lenjo lutati po žicama i pedalama stvarajući artikulisanu buku, ambijentalne i dron zvuke…
Cena karte za ovaj koncert je 300 dinara.

Čičini Čvorci / Svi Mocartovi Čvorci

Kulturni Centar LAB, 20h
U nekim Mocartovim biografijama naći ćemo podatak da je 4. juna 1787. sahranio svog čvorka. Za ovu pticu, koju je kupio tri godine ranije za 34 krajcare, bio je posebno vezan. Zabeležio je da je ona mogla da otpeva pet taktova teme iz Klavirskog koncerta u Ge-duru.
A možda je bilo obrnuto, da je Mocart cvrkut ptice pretočio u temu svog koncerta.
Zvao se Vogelstar. Piše u Mocartovoj knjižici. Tri godine je imao čvorka.
Svi Mocartovi Čvorci
Aca Savić, klavir
Marko Čurčić, bas gitara
Pićuka Čik Ištvan, bubanj
Nemanja Mihailović
Vojislav Savkov, sax
Boris Hlozan, gitara

DJ’s Safe-T & Shoomadisco | Dom kulture

Dom kulture, 22h
MAKELOVEDISCO with DJ’s Safe-T & Shoomadisco
 
DJ SAFE-T
Veliki obožavalac i kolekcionar Vinil-a, muzičko putovanje kao Pro DJ započeo je 1997. godine kao rezident lokalnog kluba u Novom Sadu, poslednjih 16 godina smešten u Dubaiju (UAE), rezident DJ najveceg noćnog kluba ( ” Trilogy ”, kasnije poznat kao ” Pacha Ibiza Dubai ”) na Bliskom Istoku od 2006. – 2010. Od 2010. godine pokrećem sopstvenu event kompaniju i blisko sarađujem sa brendovima: Ferrari, Guess, Swarovski, Repetto, Cerruti .. … dok je boravio u Cafe del Mar Dubai (2012/2013) i objavio kompilaciju za Pacha kasnije te godine, takodje i White Label izdanje za ” Love Unlimited Vibes ” specijalizovan za uglavnom Deep & Dub Edite House muzike.
 
Dj Shoomadisco
Selektor&DJ od 1996. godine Voditelj autorskih radio emisija do 2002.
Gost regionalnih klubova i festivala / EXIT, Aj cha Split, Arsenal, Nisville…
jazz/soul/funk/disco/aor/house musiv
 
🎧🎧🎧🎧🎧
Ulaz je SLOBODAN!
Za REZERVACIJE stolova molimo vas da pošaljete poruku na Viber na 📱 060 4114220 (telefon je dostupan od 12-17h).
🎧🎧🎧🎧🎧
 
 
(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d