Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Mamurlook vas zove na rođendansku žurku !

Novosadski  bend Mamurlook obeležava desetogodišnjicu svog postojanja.
Mamurlook-logo
 
Petak, 23.03.2018. rezervisan je za veliki ska – punk show, koji će u 21 čas zagrmeti iz prostorija Omladinskog centra CK – 13popularne “Crne kuće”. 
Deset godina od svoje prve svirke bend Mamurlook obeležiće velikim koncertom, kojim ujedno najavljuje regionalnu turneju i izlazak albuma. Koncert će biti zabeležen video i audio zapisom, a sve fanove bend će u veoma skoroj budućnosti počastiti  koncertnim snimkom kao zasebnim izdanjem. 
Mamurlook-1
 
Bend Mamurlook nastao je 2008. godine. Iza sebe imaju veliki broj nastupa na festivalima i klubovima širom regiona. Sviraju punk i ska muziku sa primesama regea, bluza, pa čak i hard kora. Iako im zvanično izdanje albuma tek predstoji, njihove pesme su se našle na mnogobrojnim kompilacijama: Demonstracija mladostiMixer i sl. Uživo su energični, veseli i prave odličnu atmosferu uz koju ćete sigurno zaigrati.
 
Želeći da svojim sugrađanima prirede veče za pamćenje i prepričavanje, Mamurlučani pripremaju set listu sa dobro poznatim hitovima, aranžmanski osveženim za ovu priliku. Na bini će im se pridružiti muzički gosti – novosadski alternativni punk-rock bend Bunker 13 i lazarevački crossover bend  Ućuti pas, koji pred novosadskom publikom nastupa prvi put.
Mamurlook-2
 
Karte za ovaj događaj u pretprodaji koštaju 200 RSD i moguće ih je kupiti u kafeu Pero (Železnička 10, Novi Sad), dok će na ulazu u klub, nakon 21:30, stajati 250 RSD.
(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d