Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

MM Concerts – Novosti !

MM Concerts u saradnji sa SKCNS
ponosno predstavljaju:

SOLSTAFIR sa gostima

22.03. 2019. MKC Petefi Šandor, Novi Sad

Facebook event: https://www.facebook.com/events/295497071307388/

Priča Solstafira  počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

Nakon njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju. Verujemo da je ova objava konačno zadovoljavajući odgovor ☺.

Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.

Ulaznice u prodaji:

– pretprodaja 2.000din

– na dan koncerta 2.500din


SOLSTAFIR

http://solstafir.net/

https://www.facebook.com/solstafirice/

 

Osim toga…

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo datume ovogodišnjeg 

Festivala srpskog podzemlja 

koji će se održati 12. i 13. aprila na Novosadskom sajmu, Hali 6.

O učesnicima Festivala ćete biti obavešteni vrlo uskoro…

Ovo su novosti iz MM Concertsa što se tiče skorašnjih dešavanja u Novom Sadu u njihovoj režiji. Što se tiče koncerata u Beogradu najave ćemo objaviti u posebnom članku.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: