Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

MUZIKA ZA IMUNITET PREDSTAVLJA : Lajv podkast posvećen kultnom domaćem bendu Mortuary i Max Butcheru

Muzika za imunitet u svom 19. izdanju predstavlja:

https://www.facebook.com/events/334700441147085

 Live Podkast u kojem je našoj ekipi sagovornik Max Butcher, a pričamo o pionirima domaće death metal scene, bendu Mortuary iz Kragujevca.

Povod za ovaj podkast je objavljivanje retrospektivnog CD i kasetnog izdanja benda Mortuary, koje će se pod nazivom Final Mortuary of Souls u prodaji pojaviti 1. marta.

Bend Mortuary je bio aktivan od 1990. godine do 1995. godine. U tom periodu snimljena su četiri studijska demo snimka. Usled nemilih dešavanja ’90 godina i sveopštem rasulu u kome se našla bivša država članovi benda odlaze svako na svoju stranu i bend prestaje sa radom.

Međutim, frontmen benda Max Butcher nastavlja sa svojim vrlo aktivnim životom na domaćoj ali i međunarodnoj metal sceni. Kroz razne aktivnosti od rada na fanzinima i časopisima pa preko organizacije koncerata, vođenja Butcher Sound etikete i mnogih drugih aktivnosti, Max je ostao aktivno ime na sceni sve do današnjih dana.

Ova unikatna emisija biće svojevrsni muzički vremeplov gde ćemo se dotaći minulih vremena i nastanka ekstremne metal scene na ovim prostorima, ali takođe kroz razgovor i razne teme, prekopaćemo neke interesantne momente, događaje i napraviti poveznicu sa današnjim periodom i scenom.

Podkast je zamišljen kao interaktivni događaj tako da vas pozivamo sve da učestvujete u emisiji, pošaljete nam vaša pitanja i na taj način oplemenite celu priču.

Vidimo se!

Muzika za imunitet crew

https://www.facebook.com/muzikazaimunitet

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: