Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Ovog vikenda u DOMU KULTURE u Novom Sadu dva zanimljiva nastupa : Tanja Jovićević / FAKIR & TONBE

Novosadski Dom Kulture vam je ovog vikenda pripremio dva zanimljiva događaja : 
 
 
Tanja Jovićević jedan od najboljih ženskih vokala domaće scene.
Tanja Jovićević muzikom je profesionalno počela da se bavi kao jako mlada, na sceni je preko četrdeset godina, a energija koju publici daje na nastupima i danas je jaka.
 
Tanja pripada muzičkoj generaciji koja je dala pregršt odličnih autora i bendova, a jedan od njih je i Ekatarina Velika, na čelu s Milanom Mladenovićem, sa kojima je početkom devedesetih imala saradnju i nastupala na njihovim koncertima kao prateći vokal.
Ulaznice su u prodaju po ceni od 500 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/…/3491-tanja-jovicevic-band1803
Koncert počinje u petak, 18. marta u 22h 
 
 
DISCO DIVINE – NU – DISCO – HOUSE with DJ’s Tonbe & Fakir
Sinonim za disco, funk, house i nu/disco muziku je svakako Tonbe – čiji talent, muzička karijera i diskografija ga svrstavaju među najtalentovanije i najproduktivnije DJeve/Producente. Kao DJ, nastupa širom Evrope, a u producentskoj karijeri ima preko 100 izdanja i 3 albuma. Vlasnik je lejblova: Disco Fruit, Hellcat Tunes, Fruity Flavor i Cherry Cola.
 
 
Fakir je jedan od osnivača klupske scene u Srbiji. On se zainteresovao za Disco muziku i dj-ing početkom 80-tih, da bi kasnije 90-tih otkrio Detroit i Chicago House & Acid House i počeo da organizuje privatne Underground žurke za prijatelje i vrlo brzo se se taj talas proširio i na ostale gradove u Vojvodini. Od samog osnivanja EXIT-a bio je njegov sastavni deo, kao i u brojnim klubovima i festivalima. Danas njegovi house, deephouse setovi (koji ponekad traju i po 12 sati) imaju energičnu notu koja izaziva euforiju na podijumu.Clan cuvenog sastava Noise Destruction i osnivač Wet Dreamsa i od skoro u HI-FI projektu zvučnika sa Savom Velikincom, pod nazivom Fakir One. Zasigurno je jedan od najcenjenijih srpskih dj-ejeva sa bogatim muzičkim asortimanom i neverovatnim iskustvom koji rado deli sa dolazećim mladim snagama.
 
Ulaznice po ceni od 300 rsd će se kupovati na ulazu.
Subota, 19. mart – 22h
 
(Visited 144 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: