Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Peti Festival Experimentalne muzike TAKEN by NOISE u CK13 ! Subota, 19. 11.

Peti po redu TAKEN by NOiSE festival experimentalne muzike, održaće se u prostorijama Omladinskog centra CK13 u Novom Sadu dana 19. novembra 2022. godine sa početkom u 20h.
 
 
Izvođači ove godine su:
NUNDATA (Beograd)
 
Nundata je harsh-noise solo projekat Srđana Eftimovskog iz Beograda koji postoji kao takav još od 2009. godine. Od tada iza sebe ima veliki broj izdanja i nastupa po Srbiji i širom Evrope.
…………………………………………………………………
TRAUMATOR (Kragujevac)
 

Traumator je eksperimentalan space-harsh noise projekat Aleksandra Jevremovića iz Kragujevca nastao 2018. godine. Njegovi setovi su atmosferični, puni svakodnevnih zvukova iz prirode pomešani sa sintom i distorzijom.Ideja projekta da se oproba u različitim žanrovima, ali i da svoj nastup deli sa drugim izvodjačima, spoji različite instrumente i napravili neku novu fuziju zvukova.
…………………………………………………………………
PROTONEUROSYS (Subotica)
 

Инспирисана великанима drone metal-а Sunn O))), оцем амбијенталне музике Евангелосом Папатанасиом, али и многим другим бендовима, пројектима и областима уметности, музика Протонеурозиса је истраживање границе људскости и чистог звучног склада, кроз опите и чудне боје звукова, мелодија.
…………………………………………………………………
PLAMEN VEČNOSTI (Novi Sad-Zrenjanin)
 

Dark ritual ambient sastav koji frekvencijama manipuliše na svojstven način zarad stvaranja enegretskog vozila koje u sebi ujedinjuje noise/drone distorzije sa zvucima ručno izrađenih instrumenata poput zvečki, bubnjeva, udaraljki, frula i žičanih mašina.
 
Upad 300
(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: