Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO, SUSJEDI

Pijano Bar – novi singl “Smiraj” (Spona Music)

Novi singl:

Pijano Bar – Smiraj

Spona Music

Singl “Smiraj” možete poslušati OVDJE, a downloadati u Wav i Mp3 formatu
 

     
      Zagrebački sastav Pijano Bar predstavlja novi singl “Smiraj“. Riječ je o pjesmi koja je napravljena upravo za sami završetak ljeta – pitka, nježna, opuštajuća i osjećajna. Ono što našoj duši upravo sada treba – smiraj. Zatišje pred buru, smiraj pred “Veliku rock eksploziju #10” (30.09. – 06.10.), na čijoj će se dvostrukoj kompilaciji naći i ova pjesma.  
      Po prvi put pred mikrofonima producenta i snimatelja, Hrvoja Prskala Vidre, našli su se mali Ivor First (dječji glas) i Lorena Lazo (prateći glas). Pijano Bar je uveo i novi instrument – mandolinu – koju je maestralno odsvirao maesto Marko First, koji se naradio ovoga puta jer je mijenjao i basista i gitarista, koji su na dobrovoljnom radu u sklopu turističke sezone.
      Autori glazbe su Marko First i Marko Kova Kovačić, koji je napisao i tekst, a za aranžman je zaslužan cijeli Pijano Bar.
      Pijano Bar se javnosti predstavio odličnim singlovima ”Probajmo zajedno”“Nasukan”“Zemljo” , “Javlja radio” te albumom posvete sastavu Valungari – ”Pijano Bar svira Valungare (uživo kod Vidre)” . Nakon promocije singla “Smiraj” i nekog koncerta, bend ima planove povući se na planine i donijeti nešto svježe i toplo pred zimu.
      

smiraj-2
   (P) & (C) Spona, 2017.   Preporučamo poslušajte sljedeća izdanja Pijano Bara:
            
(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Reply