Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

" Pijano Bar " – NOVO iz Komšiluka!!!

U maju smo napravili intervju sa Markom Kovačićem Kovom, glavnim točkom koji već godinama pokreće svet u kom živi putem muzike. Trenutno je preokupiran promovisanjem albuma svog benda “Pijano Bar” ” Pijano Bar svira Valungare – Uživo kod Vidre “. Treba napomenuti, za one koji nisu do sad otkrili, da su ” Valungari”, prvobitan Kovin bend u kom je bio vokalni solist, gitarista i tekstopisac. O novom albumu skupina koja nastupa pod nazivom “Pijano Bar” sama kaže:
” Nakon singlova “Probajmo zajedno” i “Nasukan”, zagrebački sastav Pijano Bar predstavlja album “Pijano Bar svira Valungare – Uživo kod Vidre”. Riječ je o svojevrsnoj posveti povodom više od 20 godina postojanja benda Valungari, koji je bio stav, obitelj i utočište. Pijano Bar kao nasljednik Valungara većinu svog koncertnog materijala temelji na njihovoj ostavštini.”

” Pijano Bar ” – je definitivno Kovin korak napred ka još sofisticiranijem zvuku. Ne teži ka velikim rečima i mislima alpicksiebner na tren se pitam dal’ mu Đole Balašević dođe neki dalji rod 🙂 Mada neke pesme Valungara poput “Brazilska terasa” u novom aranžmanu i izvođenju i dalje opominju. Oštro. Bez pardona. I tako bih ja sad mogao da vam prepričam ceo album a to je ipak stvar ukusa. A o ukusima… Pa , prvo sve treba probati! Tako da izvolite! Uživajte u kvalitetnim autorskim pesmama iz kojih emocije vrcaju same. A kakve, pa, to bi trebalo sami da proverite. Mi smo itekako ostali nasmejani i vratili plejlistu na “repeat” – to bi trebalo dovoljno da vam kaže o kakvom albumu je reč. U svakom slučaju – daleko od depresije i dovoljno prizemno da se možete smejati od srca, il bar ostati setno zamišljeni…
Ispod imate celi album za preslušati
“Pijano bar svira Valungare – Uživo kod Vidre (Cijeli album) – Foto priča by Mario Kociper”

 

Pijano Bar je stavio album na free download što možete učiniti klikom na sliku ispod.

14358794_1029303197174978_1469181165784166300_n
 


 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: