Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

PRVI HIGHWAYSTAR FEST – 29. maja u zemunskom klubu ” Fest”

Prvi HIGHWAY fest – 29.maja sa početkom u 20h u Klubu “Fest” u Zemunu u organizaciji Highwaystar magazina!

Te nedelje će vas zabavljati tri benda – Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium.

Ascend su mlade nade heavy metala. Dolaze iz Beograda i Aranđelovca i prže domaćinski! U prilog tome ide i to da su bili učesnici Bunt festivala, te da su osvojili i nagradu publike na Beogradskom Autorskom Rok Festivalu – BARF. Uskoro će predstaviti i svoj prvi studijski materijal, te ako niste do sada bili na njihovoj svirci, dođite da ih čujete dok ne potpišu za Nuclear Blast, tada će karta biti dosta skuplja.

Sigma Epsilon je beogradski (netipičan) thrash metal sastav. Na svirkama uvek prave sjajnu atmosferu(što je valjda i najbitnije, jelte), i prilično su nekompromisni. Lomljenje u najavi! Ako ne znate kako da se pripremite za ovaj nastup, preporučujem da čujete od njih “Ruka koja mrda usta”, “Svi putevi vode do smrti” i obradu Đorđa Miljenovića “Nisam dobro”.

Sanitarium je bend koji je pokupio sve moguće festivale – Bunt, Gitarijadu u Zaječaru, Rokerijadu, Mobil Music Fest i sigurno i još neki drugi. Žanr koji sviraju ne znam koji je, ali ako dođete i čujete vi ćete možda znati. Ono što ih karakteriše je nenormalna količina energije koju ostavljaju na bini.

Karta je 300 dinara i moći će da se kupi na ulazu.

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave a Reply