Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

SKC Novi Sad predstavlja : Crossover legende iz Brazila, RATOS DE PORAO !

Bend koji je bio i ostao inspiracija mnogim metal, punk i hardcore bendovima vraća se u Novi Sad, ovoga puta u sklopu svoje najnovije evropske turneje.

Još uvek se prepričava njihov nastup na Explosive bini Exit festivala kada su 2017. godine premijerno nastupili u Srbiji, a mi smo sigurni da će novi susret sa domaćim fanovima biti još direktniji i dinamičniji.

Ratosi su u svojoj dugoj karijeri koja traje još od davne 1981. godine aktivno protresali scenu i uvek se beskompromisno držali svojih buntovničkih stavova i gajili unikatan crossover zvuk čija snaga nije opala ni danas i u čiji kvalitet su se kleli mnogi, pa čak i kultna Sepultura čiji članovi nastanak svog benda usko vezuju za fascinaciju koju su gajili prema bendu Ratos de Porao.

Specijalni gosti na koncertu biće sve popularniji thrash metal bend Nuclear iz Čilea koji su sa svojim dinamičnim i direktnim stilom privukli veliku pažnju kako fanova tako i medija. Njihov poslednji studijski album Formula of Anarchy koji je objavljen putem Candlelight Records etikete naišao je na odlične kritike širom sveta.

Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 17. juna u Mungos šopu kao i putem Gigstix prodajne mreže:

1.000rsd – akcijska cena do 01. jula

1.500rsd – pretprodajna cena od 01. jula

1.900rsd – na dan koncerta

RATOS DE PORAO

https://www.rdpeido.com.br/

https://www.facebook.com/RatosdePoraoOficial/

NUCLEAR

http://www.nuclear.cl/

https://www.facebook.com/nuclearcl

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: