Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

ZAA ima novi glas i video singl "Closer"

zaa-logo 
Poslednjih meseci članovi grupe ZAA, kao u transu, u kruševačkom studiju “Košnica“, kuju svoj četvrti studijski album, tempiran da se pred publikom pojavi na jesen 2018.
Promotivna tema, odabrana da otvori čitavo novo poglavlje u radu benda (uz široj javnosti premijerno predstavljanje Anđele Ilić, novog glasa grupe ZAA), pesma “Closer” još jedno je vrsno producentsko ostvarenje suosnivača i klavijaturiste grupe Zorana Vasića.
Upravo je, putem zvaničnog ZAA Youtube kanala premijerno emitovana i video verzija ovog singla, snimljena u znamenitom smederevskopalanačkom “Punk Rock Cafe”-u. Kompletan autor ekranizacije pesme “Closer” je Darko Riot.
LINK “Closer”: https://www.youtube.com/watch?v=kWk5eplmu5E
Blizina ljubavi ne mora uvek za sobom da povuče sreću (zaljubljenih). Nepredvidivost ljubavnog odnosa je doživotna tema i inspiracija, tako da se učimo do samog “kraja”. Muzika je takođe ljubav, koja nas spaja i drži na okupu. Ali i ona se menja odražavajući naš puls, koji ovih dana brže i jače udara. Ritam je funk, duša je soul, priča je blues. ZAA igra, pleše i skače! Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru” – izjavio je povodom početka novog kreativnog poduhvata Toma Ilić, bas gitarista benda.
Zaa- novi-singl -Autor-fotografija-Miljan-Miletić
Nakon premijere singla “Closer” sledi i serija aprilskih ZAA live nastupa:
13.4. Feedback, Niš
14.4. Tesla Bar, Leskovac
27.4. Pub Lazino tele, Novi Sad
28.4. Zappa barka, Beograd
……………………………………………………..
ZAA su: Anđela Ilić – vokal, Ivan Đokić – gitara, Tomislav Ilić – bas gitara, Zlatko Petković – bubanj, Zoran Vasić – klavijature, Nikola Stanojević – trombon i Borivoje Đorđević – saksofon
………………………………………………….
zaa-front
NAPOMENA: Fotografije su snimljene u kruševačkoj Kući Simića. Autor fotografija: Miljan Miletić
Zahvaljujući Ivanu Stanimiroviću Rizingeru i www.rockomotiva.com

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: