Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Zagrevanje za Halloween – CK13, petak, 28.10. 21h – LATEBLOOM, HADŽI POTTER, ASCEND

28.10.2022. u 21:00 će se u novosadskom klubu CK13 održati metal svirka propraćena maskenbalom u okviru Halloween vikenda.


Bendovi koji će nastupiti:

– Latebloom je novosadsko/inđijski metalcore bend nastao početkom 2020. godine kao rezultat raspada nekadašnjeg benda Frozen Moonlight. Ovom prilikom bend će se po prvi put pojaviti pred publikom i promovisati prvi singl i spot koji bi trebalo da bude objavljen nekoliko dana pre samog događaja. Bend je tokom karantina napisao mnoštvo materijala koje će predstaviti novosadskoj publici. Ovom prilikom bend će promovisati nadolazeći singl ”Umbra” koji će biti objavljen tokom oktobra, kao i EP ”Welcome To My Dreamworld” u celini.
Postavu benda trenutno čine: Mlađa Nikolić, Igor Bubulj, Boris Ždero i Rodoljub Raičković.


– Hadži Potter je novosadska funk/pop/rock/hip hop/electronic supergrupa, sačinjena pretežno od članova bendova UV (Uvertira) pruža priliku da vidite spektakl, konačno uvežbanije i proširene grupe Hadži Potter, koju čine Hadži, Gorbač, Sennheiser, Peky i Damiry. Zvuk od Persije do Jamajke uz podrobnu studiju jezika i svetske književnosti. Nadrealna humoristička revolucija.


– Ascend dolaze iz Aranđelovca i Beograda i sviraju old school heavy metal u modernom maniru. Dobili su nagradu publike na jubilarnom 10. BARF-u, a nastupili su i na Bunt festivalu na RTS-u. Nedavno su objavili i svoj prvi studijski materijal u vidu EP-ja pod nazivom “Zero Hour” koji ce premijerno izvesti u Novom Sadu.

Ovom prilikom svi su dobrodošli u raznim kostimima, ludim sminkama i u jos ludjem raspoloženju.

Latebloom:

Ascend :

Hadži Potter:

SATNICA:

21:00 ASCEND
22:00 HADŽI POTTER
23:00 LATEBLOOM

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Reply