Nepolitikin Zabavnik

Priče iz ravnice

UGRIP čisti Tvrđavu, a šta vi radite za svoj grad?

Ugripi nastavljaju sa akcijama čišćenja oboda tvrđave Petrovaradin.
UGRIP-1
Akcija, održana 04.02.2018. pod imenom “HPM za Jugoslav Berklovic” imala je za cilj prikupljanje novca za operaciju Jugoslava, kao i čišćenje preostalog đubreta na tvrđavi nagomilanog decenijama nesavesnih institucija koje nisu brinule o “Dunavskoj lepotici”.

Ako se već niste pridružili akciji čišćenja starih spoljašnjih barutnih magacina, čuvenih Ha Pe Emova,solidarišite se kroz slanje SMS poruke 110 na 3030.

Ostalo nam je još 1219 SMS !

Ugrip-za-Jugoslava

 
Da bi se problem smeća na tvrđavi rešio potrebno je ništa.
Smeća više nema. Uskoro napravićemo veliku izložbu i ogroman elaborat naših akcija u kojima smo izneli preko 100 tona smeća.
Postali smo i sami sebi dosadni koliko je ove dosadne vojske Đubrova Hordike bilo. Nakon oboda tvrđave i poslednjih bitaka koje će izvesti UGRIPI ili đubretari, skupljači smeća, sekta i “oni koji lome rebra beskućnicima” (uzmite epitet koji želite za vašu dušu kako smo predstavljeni od strane šake jada) objavljujemo zajedno sa Gradskim zelenilom bitku protiv korova, samonikle vegetacije, Američkog bršljana i kiselog drveća.
Ugrip-pre-i-posle
2018. godina je godina kada će “đubretari” pokazati i svoju pravu stranu ličnosti, odnosno ko su zapravo oni. Sva ona zvanja i znanja ljudi koji su bili u ulogama onih službi neradnika predstaviće vam se u svojim odeždama od dizajnera, profesora, istraživača, arheologa, doktora nauka, istoričara, fotografa, stomatologa, majki, dece, roditelja. Ova godina je godina koja će obeležiti naš AKTIVIZAM, VOLONTERIZAM I GODINU UGRIPARTA.
Vidimo se u narednoj akciji !

Ako ne dolaziš, šutni SMS 110 na 3030 da Juga, brat naš, prohoda

 
 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=EM1RvbJyblY&w=560&h=315]
(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: