Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

3 Kapljice, Kratom i Kamper vas pozivaju u subotu, 16.04. u dom B-612 na druženje i dobru svirku

Dodjite na jedno kvalitetno druženje uz šarenoliki muzički program, nazovimo ga 3K Mol.

Za jedno veče moćićete da čujete tri stilski različita benda koja dolaze iz “Brutal Studia” ali nose isti osmeh i pozitivnu energiju koja će vam ovo veče stoprocentno, brojevima (100%) biti prenešena. Na vama je samo da je primite! To zadovoljstvo će vas koštati 400 dinara.

 

Tri Kapljice

Sada već stari (a staro je novo mlado) pank rok trio “Tri Kapljice” nastupiće u novoj (sada već staroj a znamo šta je staro…) postavi u kojoj je na bas gitari gosn. Charlie Charoll nama poznatiji kao Čaki Srbin.
Radi se o dobro poznatom novosadskom energičnom pank rok sastavu koji kroz svoju muziku provlači pop elemente poput pevljivih refrena, extra cool stajlinga i Čakija Srbende koji je uvek u trendingu, nosi polo majcu sa dignutom kragnom i to… Ne propustite!

https://www.facebook.com/3kapljice/

https://3kapljice.bandcamp.com/

Kamper

Nakon duže pauze ovaj alternativni rok trio posoljen ŽeŽeovim sintisajzerima pomoćiće vam da uplivate u svet mašte i rasteretite se loših misli. Ovaj trojac je na sceni desetak godina i maksimalno uživa u svom eksperimentisanju sa žanrovima, ritmovima, kombinovanjem elektronike i live instrumenata.

https://kamperi.bandcamp.com/music
https://www.facebook.com/pomeraj/

Kratom

Eksperimentalna nojz, alt/rok, kraut, dark/rok banda starkelja iz raznih bendova, bez maski na licu pružiće vam po drugi put live nastup nakon koga će vam malko zujati u ušima. Nemojte puno očekivati jer ćete sigurno dobiti malo manje od toga, ali prihvatljivo nije, hoću reći jeste, prihvatljivo je…

https://kratom-ns.bandcamp.com/album/narcissist

https://www.facebook.com/kratom.ns/

https://fb.watch/co3uvc1NkT/

(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: