Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

DANIEL JEANRENAUD & THE ANDROIDS u Novom Sadu 13. maja !

Crime:Scene Collective i RebelRelic club, sa ponosom predstavljaju koncert rock ‘n’ roll benda:

DANIEL JEANRENAUD & THE ANDROIDS
 
13-MAJ-2023
RebelRelic klub, Novi Sad
(Trg slobode 2, dvorište hotela ,,Vojvodina”)
 
 
13. maja u Novi Sad dolazi prava rokenrol atrakcija i deo rokenrol istorije!
 
 
Daniel Jeanrenaud, rođeni švajcarac, kao tinejdžer sedamdesetih, nakon nastupa sa kultnim LINK WRAY-em, rešio je da se preseli u San Francisko. Osamdesetih sa ekipom iz FLAMIN GROOVIES oformljuje legendarni bend iz San Franciska – THE KINGSNAKES i sa njima dostiže svetsku slavu. Imao je turneje i zajedničke koncerte po celom svetu i to sa velikim imenama poput – CHUCK BERRY, BO DIDDLEY, SCREAMIN’ JAY HAWKINS, THE CULT, DEAD KENNEDYS, INMATES…..
 
 
Ako ste se pitali šta slušaju poznati – pomenućemo samo da su u najpopularnijoj boemskoj četvrti Londona – Kemdenu, na njegove koncerte dolazili pod obavezno: Robert Plant, Paul Weller, Amy Winehouse i mnogi drugi. O njemu u svojoj autobiografiji piše JACK WHITE Disney Channel Music snima dokumentarni video gde ga predstavljaju kao legendu Camden-a. Njegovu gitaru „Nadine“ krstio je lično CHUCK BERRY a svoju muzičku karijeru kao član pratećeg benda započeo je i poznati muzičar MANU CHAO.
 
Od velikih svetskih turneja, koncertnih hala, preko kebab shop-ova, svirki po vozovima i klubovima, 13. MAJA u Novom Sadu poznate rokenrol hitove u svoj svojoj esenciji izvodiće rokenrol bard – DANIEL JEANRENAUD u pratnji benda The Androids! “
 

start koncerta: 22h

ulaznica: 700 din
 
više informacija na eventu!
 
sve najbolje,
Crime:Scene collective
 
 
(Visited 156 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: