Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

INFEST, NEMESIS i WAR ENGINE u SKCNS “Fabrika” u subotu 4. juna od 19h , posredstvom MM Concerts

MM concerts i Serbian Hellbangers sa ponosom predstavljaju koncert bendova Infest i Nemesis, sa gostima War Engine u subotu 04. juna u Studentskom kulturnom centru Novog Sada “Fabrika”.
 
 
Koncert počinje tačno u 19h, a cena karte iznosi 500 RSD i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike, pred početak koncerta.
Razlog udruživanja snaga je zasnovan na želji za promocijom metal muzike i promovisanjem underground kulture širom Srbije. Celokupna turneja, u okviru koje se organizuje i ovaj koncert, podržana je od strane Grom Records izdavačke kuće.
 
INFEST – Trenutno najaktivniji bend na domaćoj metal sceni, koji ove godine slavi 20 godina postojanja. Do sada su izdali 6 studijskih albuma, a iza sebe imaju i preko 15 Evropskih turneja i nebrojeno nastupa na festivalima u Evropi i regionu. Trenutno promovišu svoj album “Phychosis” (Defying Danger Records).
https://www.facebook.com/infest.serbia
 
NEMESIS – Jedan od aktivnijih mlađih bendova na domaćoj sceni, sastavljen od 5 devojaka. Iza sebe ima nastupe na svim značajnijm festivalima u Srbiji i regionu, nastup na Main Stage-u Exit festivala, kao i debi album “The War Is On” (Grom Records).
https://www.facebook.com/girldeathmetal
WAR ENGINE – Hardcore Thrash Midgeti, trenutno aktivno promovišu svoje najnovije izdanje “Decadence”. Bend koji je obišao ceo Balkan i čiji nastupi ostaju publici u dugom sećanju.
https://www.facebook.com/warengine111
Tokom koncerta, posetiocima će sve vreme biti dostupna Grom Records izdanja, distro ponuda i Serbian Hellbangers merchandise.
 

Ovde je zvanična satnica koncerta i saopštenje u vezi mogućeg odlaska na koncert Tarje Turunen nakon završetka.

 
18:30 – ulaz – distro – metal hitovi DJ
19:00 – War Engine
20:00 – Nemesis
21:00 – Infest (kraj u 22:00)
 
Kako bi fanovi stigli i na nastup Tarje Turunen, koji se dešava iste večeri, u Vrdniku, na Festivalu “Vila”, organizovan je besplatan prevoz do Vrdnika, u 22:15 časova.
Autobus polazi sa stanice GSPNS kod Limanskog parka (poslednja stanica pre Mosta slobode, u pravcu Sremske Kamenice, oko 400 metara od Fabrike).
Tarjin nastup počinje u 23 časa, a ulaz je besplatan.
(Visited 72 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d