Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

Najava za svirku Almost Acoustic u domu b-612 / petak 28.02.2020 (Voado, see it my way, Bitrut)

Almost Acoustic event predstavlja 3 skoro akustična nastupa u jednoj svirci koja će se održati u domu b-612 u Novom Sadu, a u pitanju su Vlado Remes “Voado”, Bitrut i lokalni dvojac see it my way.

Vlado Remeš Voado je kantautor iz Zagreba ili akustični indie rock popyschedelic one man band Novo ime na kantautorskoj muzičkoj sceni i malo manje novo kada je reč o drugim žanrovima i izričajima. S bendom From Another Mother a tako i solo je održao preko 100 nastupa u više od 20 Evropskih država. Jedna malena gitara i jedan maleni čovek prave jedan ogroman auditivno vizuelni doživljaj. Uz pomoć loopera i još par pedalica stvaraju se repetitivne kompozicije s minimalističkim pristupom. Jednostavan groove “preliven melodičnim harmonijama koje isijavaju tonu emocija i energije”, dok dinamika neprestano pleše naokolo. Bajkoviti instrumentali s jednostavnim vokalom. Većina pesama je s tekstovima na engleskom jeziku dok se na listi nalazi i par instrumentala. VOΛDO je Big sounding minimalism!

Facebook : https://www.facebook.com/Vlado-Remes-Voado-105668444291724/ Instagram : https://www.instagram.com/voadomusic/

see it my way je mladi akustični duo iz Novog Sada sa korenima hardcore punk & emo bendova; trenutno iza sebe imaju EP pod nazivom “111″ uz još par singlova između redova kao i nastupe na festivalima poput To Be Punk & Exita. Njihovo novo izdanje je trenutno u procesu snimanja i možemo da ga očekujemo u prvoj polovini 2020.

https://www.youtube.com/channel/UCta3Qx2e8zuJD0r0m9F4ung

Bandcamp: https://seeitmyway.bandcamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/seeitmywayns/

БитРут je  Vojvođansko-hercegovački elektro/etno dab sastav od pola čoveka. Spušta se sa obronaka Fruške Gore da donese razigravajuće 432 frekvencije u vaša tela

Soundcloud : https://soundcloud.com/user-90655584/tracks

Dođite da se rasplešemo i isplačemo ko ljudi !

Karta za ovu svirku iznosiće simboličnih 200 dinara. link za event:

https://www.facebook.com/events/175951373704153/

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: