Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

NORTHERN REVIVAL nastavlja promociju aktuelnog albuma “Modification”

Nakon najavljenih aprilskih koncerata u Nišu i Sarajevu, koji su sticajem nepredviđenih okolnosti otkazani, heavy stoner rock bend, Northern Revival iz Novog Sada, nastavlja svoje dinamično muzičko putešestvije. Za Sarajevo je zakazan novi datum (više reči u nastavku teksta), dok će niška publika propušteno nadoknaditi tek tokom leta ili jeseni.

U međuvremenu je ovaj muzički sastav dobio novog saputnika, te je sada, namesto Željka Krstanovića, za bubnjevima Mladen Seničar, inače član – osnivač originalne postave Northern Revivala još iz 2012. godine. Mladen je istovremeno i član funk/hip-hop benda MadB, a do nedavno je krasio i postavu stoner/hard rock grupe Monolith.

Northern Revival nastavlja sa promocijom aktuelnog albuma „Modification“ izdatim 9. septembra 2022. za Geenger records, a ujedno  predstojećim nastupima obeležava desetogodišnjicu postojanja.

Koncert u Sarajevu (BIH) najavljen je za 27. maj, u Domu mladih, gde će Northern Revival deliti binu sa sunarodnicima iz Užica, bendom BRAT – БРАТ, a lokalnu podršku pružiće Sarajlije pod zajedničkim imenom Monstrous Moonshine. Karte će koštati 10 KM, a događaj startuje u 20:30.

Za više detalja posetite sledeći link:
BRAT – БРАТ, Northern Revival, Monstrous Moonshine | Facebook

O narednim aktivnostima benda, daljim nastupima u Srbiji i regionu, pratite FB i IG stranicu Northern Revivala:
NORTHERN REVIVAL | Facebook
https://www.instagram.com/northernrevival/

(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave a Reply