Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

SOULPEDDLER za vikend sprema bogat i raznovrstan program !

https://www.facebook.com/events/2244925818876125/

https://www.facebook.com/events/2192425517740311/

Soulpeddler za vikend sprema bogat i raznovrstan program. Naime, u petak, 29. 03. u (još uvek) novom novosadskom klubu u 20 h po lokalnom vremenu sviraju “Sharks, Snakes & Planes“, beogradski bend sa devetogodišnjim stažom koji po sopstvenoj izjavi svira “Grandž 21. veka” i peva na srpskom, engleskom i španskom jeziku i “Čupavci”, pank rok podrška iz obližnjeg Siriga, bend koji postoji od 2005 godine što će vam zvučati neverovatno kad vidite koliko su članovi ove grupe mladi.

 

Dan kasnije, u subotu, 30. 03. u isto vreme možete pogledati čak tri benda : FYN (moglo bi se reći iz Novog Sada, ali ne potpuno), emo / rock / core band sa jednim albumom i dva EP-ja iza sebe,

zatim nova srpska alternativnorok atrakcija, Majdan sa juga države, iz Niša čiji su album “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike”! odlično prihvatili i kritika i publika.

Za njih urednik bratskog nam Helly Cherry magazina kaže bukvalno sledeće “I zaista, bend neguje zvuk redak ne samo u Nišu, već generalno u regionu te i ne treba da čudi pažnja koju dobija. Tu negde između gitarskog popa i alternativnog roka devedesetih uz moderan gitarski indi zvuk dvehiljaditih nalazi se Majdan.” Ja mislim da malčice preteruje, ali dođite pa se uverite ko je u pravu.

I konačno, u subotu će nastupati i novosadski akustični ! emo / punk duo “See It My Way” koji na potpuno drugačiji način od ostalih izražava energiju, agresiju i emocije. 

Izvolite, dođite ! Adresa Soulpeddlera je Klisanski put 19a, ako idete busom, idete brojem 1 i siđete odmah posle mosta i prošetate još pedesetak metara i tu ste…Ulaz za svaki dan pojedinačno je po 300 dinara.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Reply